Leonóra, Inez
-4 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1188052105
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  A Baywatch és a Knight Rider sztárja - bármennyire is meglepő - tudott olyat csinálni, ami nem lett instant népszerű. 2010-ben terveztek vele egy reality sorozatot, aminek ő és a két lánya lett volna a főszereplője. A műsort nemes egyszerűséggel The Hasselhoffs címen tűzték műsorra. Itt meg is lehet nézni az előzetest. 

  Nem volt nagy élete a műsornak, mivel egy dupla részes premier után le is vette műsorról az A&E csatorna. Eredetileg még le is vetítették volna a maradék 8 részt, de végül erre nem került sor. A sorozat aztán a The Biography Channelnél landolt, ahol 2011 májusában le is vetítették a komplett évadot.

  Szerencsére ez már jó régen volt, és azóta Hasselhoff bőven vissza tudott térni olyan produkciókkal, mint a Kung Fury-klip.

   (IMDb)

 • A budapesti unikornis után Debrecen utcáin egy dinoszaurusz tűnt fel a napokban.

  ghjk.PNG
  Fotó: Hajdú Online / YouTube

  Ez esetben a jelmez mögött lévő személy is megszólalt, aki nem más, mint a 24 éves egyetemista, Molnár Mátyás Miklós.  Állítása szerint azért járja a belvárost kék dinónak öltözve, hogy feldobja az emberek szürke hétköznapjait a karantén időszakában.

  És mert egyetemistaként amúgy sincs épp jobb dolga.

  (Forrás: HAON)

 • giphy (7).gif
  Fotó: giphy.com

  Nicolas Cage pár héttel ezelőtt – szokásához híven – Las Vegasban vette el a 26 éves Riko Shibatát, aki csupán 4 évvel idősebb Cage legidősebb fiánál. 

  És hogy miért Facetime-on kérte meg a kezét?

  Mert a színész akkor jött rá, hogy együtt szeretné leélni életét barátnőjével, amikor hat hónapot külön töltöttek egymástól, ugyanis Rikónak Japánba kellett utaznia. Így nem maradt más, mint a FaceTime, ahol végül nem éppen szokványos módon feltette a kérdést a lánynak, majd FedExszel elküldte neki a fekete gyémánt eljegyzési gyűrűt is. Az esküvőre végül február 26-án került sor.

  Belegondolva talán nem is olyan meglepő a hír, hiszen ez már a színész ötödik házassága. Reméljük, a mostani frigy jobban sikerül majd, mint az előző, az ugyanis bódult állapotban köttetett, és csak 4 napig tartott, mielőtt végleg elváltak útjaik.

  (Forrás: Mirror)

 • A tegnapi nap folyamán tette közzé a Netflix az amerikai–francia krimisorozat második évadát, ami igazából nem is a második évadának felel meg a sorozatnak, hiszen a folytatás inkább az első évad második felének mondható. A sorozatról mi is írtunk egy beszámolót, amikor kijött az év elején, a Netflix oldalára.

  A sorozat a híres francia betörőről szól, aki ellop egy értékes nyakláncot a Louvre-ból, egy fondorlatosan kidolgozott tervvel. Közben természetesen vájkálunk a főhősünk múltjában, hogy mit és miért cselekszik a történet alatt és közben.

  Az első évad hetekig a top 10-es Netflix-listában foglalta el az őt megillető helyét, ebből leszűrve a rajongók készen állnak a következő öt részre a sorozatból, hogy megtudjuk, merre viszik a bonyodalmak Lupin karakterét.

  De sajnos még kicsit várnunk kell a második felére a sorozatnak, hiszen az előzetes végén csak annyit tudatnak velünk a készítők, hogy 2021 nyarán érkezik majd a folytatás. Addig is, aki nem látta volna, most van idő pótolni az első öt részt, hogy aztán darálható legyen a második fele a sorozatnak.