Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kacsa úszik a főúton, a szomszédos autómosó megsemmisült, kerítések dőltek ki, sok ház megsérült – személyes tapasztalatairól számolt be Vujity Tvrtko hivatalos Facebook-oldalán az egyesült államokbeli Floridára lecsapó hurrikánt követően.

  A műsorvezető-riporter jelenleg Floridában tartózkodik, ahová szerdán katasztrofális erővel csapott le az Ian hurrikán. Az áradások miatt a lakóházak közé aligátorok és kígyók sodródtak, ezért a katasztrófavédelem arra figyelmeztette az embereket, hogy legyenek óvatosak, és maradjanak távol a víztől.

  Vujity Tvrtko szombaton közzétett videójában elmondta, hogy már a vihar előtt kifogytak az üzletek az alapvető élelmiszerekből, és már elemet, gyufát, gyertyát és ivóvizet sem lehetett kapni sehol, valamint a benzinkutakon is akadozott az ellátás, majd megérkezett a vihar, és mindent letarolt.

  Tőlünk nagyjából száz méterre lévő autómosó megszűnt létezni, a fémszerkezetű kosárlabda palánkot a vihar beledöntötte a földbe, rengeteg fa és kerítés dőlt ki, és rengeteg épület tetőszerkezete sérült meg

  – sorolta Vujity Tvrtko. 

  Hozzátette, hogy a vihart követően szinte folyóvá, tóvá vált a főutca, majd a vízszint két nap múlva elkezdett csökkenni, és megjelentek a békésen úszkáló kiskacsák a főúton.

 • Igazi klasszikusnak számít az 1999-ben bemutatott Amerikai Pite, amiben Jason Biggs alakította a szüzességét elveszíteni vágyó Jimet, a sorozat pedig azóta pedig számtalan jobb, és rosszabb folytatást is megélt. 

  Az IGN nemrég arról számolt be, hogy a The Hollywood Reporter információi szerint, már készül az új Pite-film, amit Sujata Day fog tető alá hozni, és elmondása szerint, egy újfajta nézőpontból lehel életet a sorozatba.  Azt nem tudni, hogy az eredeti film szereplői közül, kik fognak visszatérni, ha egyáltalán visszatérnek.

 • Bella Hadid péntek este csaknem teljesen meztelenül, csak egy alsóneműben sétált végig a kifutón a Coperni 2023-as tavaszi/nyári showjának végén Párizsban. A modellt a színpadon egy csapat művész vette körül, akik egy folyadékkal fújták le a testét, ami végül egy gyönyörű ruhává változott át. A Vogue elmondása szerint a technikát a Fabrican vállalat hozta létre, amelynek kifejlesztett folyadékja pamutot és más szintetikus szálakat tartalmaz. Ami még elképesztőbb, hogy az oldat eltávolítható és hasonló módon újra felhasználható.

  A bemutatón készült felvételt itt tekintheti meg:

 • Sokat kell még várnunk A fiúk visszatérésére, de addig sem maradunk Hazafi nélkül.

  fiukbakik
  Fotó: YouTube

  A Prime Video ugyanis kiadta a The Boys harmadik évadának bakiparádéját, ahol Antony Starr és a többiek nagy mókázások közepette forgatták le az ultraerőszakos sorozat epizódjait. A negyedik évad jelenleg is Kanadában forog, és várhatóan 2024-ben érkezik az Amazon Prime-ra, de előtte még megkapjuk a Gen V spin-off sorozatot is, úgyhogy nem maradunk szupik nélkül.