Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jakupcsek Gabriella csütörtök reggel a Mokka műsorvezetőivel beszélgetett az anyaságról és tinédzser lányáról, akivel remek viszonyt ápol, de persze náluk sem fenékig tejfel az élet

    „Van ajtócsapkodás, ha ezt kérdezed, nálunk van. De nekem a fiúkkal is nagyon jó a kapcsolatom. Van egy pont, ahonnan nekem kell mindenképpen kompromisszumot hozni” – kezdte a tévés, aki Orosz Barbara kérdésére elárulta, most ütötte meg a tény, hogy legkisebb gyermeke is szinte felnőtt már.

    „Most pánik van bennem, most van pánik, hogy mi a jóistent fogok én csinálni, ha nem lesz egyszer hosszabban otthon.”

    Jakupcsek nemrégfotót is mutatott 16 éves Emma Rózáról, de mint mindig, ezúttal is kikérte előtte az engedélyét. Azt viszont, hogy néhány híresség egyáltalán nem tesz közzé képet gyermekéről, sztárallűrnek tartja,

    „Nagyon ritkán teszek ki, pontosan azért, hogy ő azért ne érezze, ez alanyi jogon van, de jó pillanatot azért nem fogok nem kitenni. Szerintem az az egészséges, hogy neki tudni a kell, hogy az anyja ki, őt ismerik, ezt kezelje ő.”

    A műsorvezető emellett arra is kitért, tapasztalatainak hála más módszerek szerint szerint neveli lányát, mint anno két fiát. Szavaival Istenes László is egyetértett, hiszen neki is majdnem ennyi idős legkisebb fia.

    „Partneri a viszony. Nem szeretem ezt, mert azért én szülő vagyok, és bizony nagyon keményen mondok nemeket, olyankor nem vagyunk baráti viszonyban, de sokkal könnyebb.”

  • Tavaly nyáron ismerkedtek meg egymással.

    Lassan egy éve, hogy boldog párkapcsolatban él Szarvas Andi. Az egykori szépségkirálynőre eljegyzése felbontása után tavaly nyáron, igazán kivételes módon talált rá a szerelem, amiről szeptemberben a Reggeli műsorvezetőinek is beszámolt:

    Egy fotózáson voltam, a Szervita téren, a Deák térnél. Ott nem is nagyon szokott fotózásom lenni, és megpillantottuk egymást. És rá két hétre az Instagram kidobta a képemet neki, és rám írt. Ő soha nem szokott így ismerkedni, én pedig soha nem válaszolok olyan kérdésre, hogy téged láttalak-e

    – mesélte akkor csillogó szemekkel a modell, hozzátéve: kedvese annyira nem szeret szerepelni, így egyelőre nem is tesz közzé róla semmit közösségi felületein.

    A férfi kilétét tehát sokáig rejtély övezte, Szarvas azonban nemrég Instagramon is megmutatta őt követőinek. Közös képük láttán több rajongója mellett most a Story magazin is kiszúrta, honnan lehet ismerős a Szarvas szívét elrabló úriember: ő Molnár Andrea volt férje. Zsolt és a táncosnő még 2017-ben, a Várkert Bazárban kötötték össze életüket, majd alig 5 évvel később, 2022. áprilisában jelentették be válásukat. Molnár azóta szintén kapcsolatban él, Szente Vajk színész-rendezővel alkot egy párt.

  • Pocakos fotóval tudatta a hírt.

    Kétgyermekes édesanya lesz Lea Michele, akit a legtöbben a Glee - Sztárok leszünk! című musical-sorozat Rachel Berryjeként ismerhettek.

    A színész-énekesnő Instagram oldalán osztotta meg a gólyahírt követőivel, fotójain pedig már jócskán gömbölyödik a pockja, így valószínűleg nem kell sokat várniuk férjével, hogy újfent szülői örömök elé nézhessenek.

    Anyu, apu és Ever nagyon boldogok!

    – írta posztjához a 37 éves kismama.

    Michelenek és Zandy Reichnek már van egy közös gyermeke, Ever Leo, aki idén lesz 4 éves. Várandóssága híréhez gratulált a szintén állapotos kolléganője, Ashley Tisdale is.

  • hh

    Torontóból jelentkezett be a Tények Plusz műsorába Polyák Lilla és Gömöri András Máté, akik új, kanadai életükről meséltek.

    „Folyamatosan jönnek azok a visszajelzések, amelyek megerősítenek abban, hogy jó úton járok, járunk” – kezdte a színész, aki hamarosan végez egyetemi képzése első évével.

    „Rengeteg új barátra tettünk szert már most, nagyon-nagyon mozgalmas a társasági életünk” – folytatta kedvese, hozzátéve: már munkába is állt kint, ráadásul egy álmát is sikerült valóra váltania ezzel.

    A tanítás az, amit már nagyon régóta el akartam kezdeni, és csak egy pár tanítványra van időm, de ez pont tökéletes most. Kicsit szeretnék átadni abból, amit az elmúlt 25 évben csináltam.

    Polyák emellett koncertezik is, illetve egy új projektbe is belevágott, bár erről egyelőre nem árulhatott el többet. Persze nem tagadják, a honvágy őket sem kíméli, a családtagok és a magyaros ételek mellett azért anyanyelvi színjátszás is pótolhatatlan a maga nemében.

    „Magyarul játszani, vagy magyarul zenés színházat csinálni, az egy teljesen különleges világ. Egy másik dolog. Az nekem tud hiányozni néha, de van bőven most mivel elfoglalni magunkat”. 

    „Annyi felhalmozott élmény van az elmúlt 20-25 évből, hogy tudok ilyenkor pihenőüzemmódon működni, és azoknak örülni, amik vannak. Biztos vagyok benne, hogy nem húztuk még le a rolót” – vette át a szót a kétgyermekes családanya, szavait pedig férje is igazolta.

    „Nyáron mindenképpen megyünk haza, készülünk egy kis meglepetéssel. Annak a részletei még kidolgozás alatt vannak, de mindenképp szeretnénk találkozni majd közönséggel is.”