Tamás
-7 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • tavasz klip.png
  Fotó: Mumford & Sons / youtube

  Kisütött a nap, és nemcsak pár napra, hanem már masszívan egy hete tart a jó idő és a napsütés országszerte. Ebből kiindulva hoztunk most 5 + 1 dalt, ami talán még jobban meghozza a kedvünket a tavaszi életérzéshez. Kicsit felejtsük el addig is a vírust plusz a korlátozásokat, és viduljunk a zenékre.

  1. Follow The Flow – Tavasz

   2. Mumford & Sons – Hopeless Wanderer

   3. Red Bull Pilvaker – Falu végén kurta kocsma

   4. Ed Sheeran – Castle On The Hill

   5. Bagossy Brothers Company – Visszajövök

   +1 Post Malone, Swae Lee – Sunflower

 • jetski férj
  Fotó: Twitter / robdelaney

  Egy nő nekitolatott egy póznának, amitől az autója közepes mértékben behorpadt, majd aggódva felhívta a férjét, hogy bevallja neki, mi történt. Ez eddig nem is lenne érdekes, naponta százával és ezrével történik hasonló a világban. De ekkor megérkezik a férj is, aki, mint kiderül, 

  egy jetskit vezet. 

  Igen, itt még mindig a szárazföldön járunk. A jármű ilyen szokatlan feltűnése több kérdést is felvet azzal kapcsolatban, hogy:

  • Miért választotta a közlekedés ezen módját a férj?
  • Vajon hogy működik a szerkezet? 
  • És a videóban ezen miért nem lepődik meg senki? 

   

 • Meghan & Harry
  Fotó: Dan Kitwood / Getty Images Hungary

  Nyakunkon az elmúlt időszak egyik legjobban várt interjúja, amit Oprah Winfrey műsorában nézhetnek majd meg. A műsor vendégei pedig nem mások, mint a már rengeteg hír és botrány hősei, Meghan Markle és Harry herceg. A téma pedig a sokak által foglalkoztatott királyi család elhagyása lesz. A kilépési okokról csak találgatások és spekulációk voltak, de nem sokáig, mivel az a szóbeszéd járja, hogy ebben a műsorban csakis kizárólag Oprah Winfrey-nek adnak őszinte és mélyinterjút. Egy kivágott kis ízelítőben Harry nyilatkozik a következőképpen:

  Megkönnyebbültnek érzem magam és boldog vagyok, hogy itt ülhetek és veled beszélgethetek a feleségem mellett. El sem tudom képzelni, milyen lehetett édesanyámnak végigcsinálni mindezt egyedül még évekkel ezelőtt, mert számunkra ez hihetetlenül nehéz volt, de legalább itt voltunk végig egymásnak.

  Itt a herceg az aggodalmairól nyilatkozott, hiszen attól tartott, hogy felesége arra a sorsra juthat, mint édesanyja, Diana. Mivel feleségét sem kímélték a paparazzik. Ezeknél a szituációknál úgy érezte, hogy a családjáért bármire képes lenne.

  A kivágott részt itt lehet megtekinteni:

  Az interjú március 7-én kerül majd adásba a CBS csatornáján.

 • chrissy-teigen-buli
  Fotó: instagram / chrissyteigen

  Chrissy Teigen nosztalgiázott egyet, és bulit csapott, ahol magára kapta régi munkahelye, a Hooters egyenruháját. Ezenkívül mindent narancssárga és ezüst lufik borítottak, csak hogy teljes legyen az élmény. 

  Vissza a gyökereimhez. Felszolgáló voltam a Hottersnél. A rövidnaci annyit változott!!!