Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint fogalmaztak, álomszerűen alakul Polyák Lilláék kanadai élete. A sztárpár 8 hónapja költözött a tengerentúlra, most pedig a Meglepetés magazinnak meséltek arról, hogy telnek napjaik új otthonukban.

  „Torontóban minden új nekem. Szeretek iskolába járni, emberekkel ismerkedni. Hétköznap szinte egész nap a suliban tanulok és edzésekre járok, de hétvégenként Lillával közösen fedezzük fel a várost. Kiállítás, múzeumok, színházi előadások, mozi, vagy csak lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni” – kezdte a színész, majd online énekoktatással foglalkozó felesége is felidézte egy átlagos napját, ami reggel hétkor, reggelikészítéssel indul, majd fia és férje távozása után általában bevásárlással, ügyintézéssel, vagy a lakás csinosítgatásával folytatódik.

  A 25 éve tartó színészi pályám után jó volt egy kicsit hétköznapinak is lenni. Én egyébként sem vágyom feltűnésre, csak a színpadon szeretek szerepelni. Itt simán eltűnök a tömegben, nem ismernek fel, ezt élvezem. Otthon sokszor megszólítottak az utcán, ami persze jólesik, de néha terhes is tud lenni. Itt szabadidőruhában, smink nélkül is bemehetek a boltba, senki nem teszi szóvá, hogy „Művésznő, talán beteg, azért nincs kifestve?”

  – idézte szavait a 24.hu.

  A színészházaspár júliusban két hétre Magyarországra látogat, családjuk mellett közönségükkel is szeretnének találkozni, így koncertekkel is készülnek.

 • MG 1604
  Fotó: Németh Kata / Index

  Trokán Nóra a Kék Pelikan című animáció film kapcsán adott interjút a Hot! magazinnak, amely moziban az egyik karakter hangját kölcsönzi. Mivel a történet szerint a 80-as évek végén játszódik az alkotás, ezért azt is megkérdezték, milyen emlékei vannak abból az évtizedből.

  „Nyugalomra és békére emlékszem, meg a lakótelepi focizgatásokra. Nagyon jó közösség volt, a szomszéd fiúknál nintendóztunk, mert nekik már volt akkor” – idézi a Bors a színésznőt. Az interjúban azt is elárulta, hogy úgy hiszi, a mostani gyerekeknek nehezebb dolguk van.

  A mai világhoz máshogy kell alkalmazkodni, kicsit sajnálom is őket. Nehezebb lehet gyereknek lenni, mint a kilencvenes években.

  – mondta Trokán, majd arra is kitért, szerinte hogyan lehet ezen segíteni a nevelésben.

  Nehéz kérdés, mert ha tiltod a gyereknek, mondjuk, a közösségi médiát, akkor az ciki, mert nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, de közben meg kicsik még, hogy ők maguk kontrollálják

  – vélekedett a színésznő, aki azt látja a gyerekek többségén, hogy nehezen kezelik, sokszor egyenesen dührohamot kapnak, ha megvonják tőlük a képernyőt. Úgy véli, hogy az ő generációja még nem erre volt trenírozva, úgyhogy „ez egy nagyon nehéz lecke”.

 • D BZOL20220921051-2
  Fotó: Balogh Zoltán / MTI

  Balázs Andi a Viasat3 Adom a napom című műsorában volt vendég, ahol a színésznő a vele tartó stábnak betekintést engedett a Karinthy Színház kulisszáiba. Azok, akik jártak már a budapesti színházban, felfigyelhettek egy kiírásra a színésznő nevével, ami egy sarokülő felett található.

  Ez egy ikonikus hely a színházban, ugyanis 21 éve itt alszom két próba vagy előadás között. Bármilyen helyzetben! Ha bent épp flexelnek a színpadon, ha táncpróba és énekóra van, akkor is tudok aludni

  – mutatta meg a színésznő a táblát, amelyen valóban a „Balázs Andrea fekvőhelye” felirat díszelgett.

  Mint mondta, a színház egykori igazgatója, Karinthy Márton gyakran csak ágybérlőnek nevezte őt, utalva a hatvanas évek „lakásbérlési” trendjére, amikor voltak olyanok, akik csupán egy ágyra fizettek be szoba, vagy lakás helyett.

  (via Story)