Tas, Anasztázia
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Luka Doncic
  Fotó: Justin Ford / Getty Images Hungary

  A Dallas Mavericks szlovén sztárja, Luka Doncic már többször bizonyította rátermettségét a ligában. Nemrégiben írtunk arról, hogy az NBA-pályafutása 33. tripla-dupláját könyvelhette el, amivel már az ABA és az NBA összesített örökranglistáján a 11. helyen áll, beérve ezzel Bob Cousyt.

  Már csak idő kérdése, hogy belépjen a top 10-es legendák közé is.

  Luka Doncic a ma hajnali mérkőzésen ismételten győzelemre vezette csapatát, hiszen az utolsó másodpercben dobott egy olyan hárompontost, ami mágikus teljesítménnyel talált be a kosárba. Doncic centiméterekre volt a dobás előtt attól, hogy orra bukjon, de végül nem esett el, és egy Superman vetődéssel pont időben dobta el a labdát ahhoz, hogy érvényes kosár szülessen belőle, így a Dallas Mavericks 114-113-ra megverte a Memphis Grizzlies csapatát.

   Még saját csapattársa, Porzingis sem hiszi el, hogy bement a dobás, olyan érthetetlen fejet vág a videóban.

 • 109 éve süllyedt el a Titanic. A hajóról, a személyzetről, az utasok utolsó óráiról több városi legenda kering, amelyek ellenállhatatlan romantikába burkolják a sztorit. Lássuk most a három legtipikusabbat.

  • A legenda szerint a Titanicot elsüllyeszthetetlenként hirdette a White Star hajótársaság, de a korabeli sajtóban semmi nem utal erre, arra inkább, hogy a Titanicot az addig épült legnagyobb és legfényűzőbb óceánjáróként aposztrofálták.
  • A hajó fedélzetén a zenekar tagjai a túlélők beszámolója szerint az utolsó percekig játszottak, noha a közelükben mindenki menekült és pánikolt. A legtöbb túlélő úgy emlékszik, hogy a Közelebb hozzád, Istenem című XIX. századi keresztény himnuszt adták elő. Az a városi legenda is tartja magát, hogy a zenészek magyarok voltak, de a zenekart angolok, skótok, egy francia és egy belga tag is erősítette.

  Ellenőrizhetetlen az is, hogy amikor a hajó jéghegynek ütközött és a fedélzetre jókora jégdarabok zúdultak, JJ Astor állítólag így kiáltott fel: “Jeget kértem a whiskymhez, de ennyi azért túlzás”.

 • Így jár az, aki 8 részen keresztül pakolja egyre magasabbra a lécet, hoz be egyre elképesztőbb dolgokat, a fizika törvényeit teljesen megalázó jeleneteket. A 9. rész előzeteséből az jön le, hogy kidurrant a lufi, már csak saját magukat próbálják halálos iramban utolérni. 

  Képernyőfotó 2021-04-15 - 7.36.06.png

  Az előzetes alapján csak az a jelenet mondható hajmeresztőnek, amiben egy lopakodó repülővel kapnak el röptében egy izomautót. A többi már mind olyan, amit láthattunk korábban ugyanettől a brigádtól. Jó, a giga erős mágnes azért új elem, amivel olyan üldözéses jeleneteket idéznek elő, amik csak nyomokban tartalmazzák a valóságban működő fizikai törvényeket. Innen már tényleg csak az jöhet, hogy a következő részben valahogy fellövik magukat az űrbe a kocsijaikkal, aztán ott üldözik egymást.

 • A The Rolling Stones és a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl összeálltak, hogy egy új, közös számmal jelentkezzenek. A szöveget a koronavírus-járvány, az összeesküvés-elmélet hívők és az oltásellenesek ihlették. A dalban, amely az Eazy Sleazy címet kapta, Mick Jagger énekel és gitározik, Dave pedig a többi hangszer megszólaltatásáért felel. 

  Meg akartam osztani ezt a dalt, amit a karantént elhagyva írtam, némi optimizmussal, amire most nagy szükség van. Köszönet Dave Grohlnak, hogy beugrott dobolni, basszusgitározni és gitározni, nagyon szórakoztató volt veled dolgozni. Remélem, hogy mindannyian élvezni fogjátok az Eazy Sleazyt!

  - írta Mick Jagger az Instagram-oldalán.

  A 77 éves énekest egyébként már beoltották, többek között erről is mesélt bővebben a Rolling Stone magazinnak

  (Forrás: Rolling StoneHuffpost)