Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 90-es évek klasszikus horrorja, olyan embereket tett fel a térképre, mint Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe és Freddie Prinze Jr. A története pedig röviden annyi, hogy egy csapat tinit tart rettegésben egy gyilkos, bosszúból azért, mert azok elütöttek valakit, de nem mondták el senkinek. Az egyik jelenetben Jennifer Love Hewitt kiáltozik az utca közepén, hogy üzenjen a gyilkosnak:

  Mire vársz még, mi? Mire vársz? 

  Most egy filmszakértő rántotta le a leplet a jelent hátteréről, ugyanis kiderült, hogy 

  egy gyerek rendezte meg.

   A gyereknek, miután megnyert egy versenyt, az volt a jutalma, hogy elmehetett a forgatásra és megrendezhetett egy jelenetet. 

  Ahogy Hewitt később elárulta, nem igazán tudta elképzelni, hogy ez működhet, hiszen a karaktere egy veszélyes gyilkosnak kiabál az utca közepén, akitől senki nem tudja megvédeni. De bejött, és a film egyik legismertebb része lett.

   (via: indy100)

 • Pea Kay TikTokra töltötte fel azt a szürreális történetet, amibe véletlenül csöppent bele. Az egyik randiappon párba állt egy lánnyal, akinek aztán egy elég béna kezdő szöveggel írt is, de ezután nem beszéltek tovább. Kis idő elteltével mégis felbukkant a lány, és azt javasolta neki, hogy igyanak meg együtt egy italt. Ez azért már kezdett gyanús lenni a srácnak, hogy túl egyszerűen jött össze a találkozó, de azért elment a randira.

  newFile-8 (1)
  Fotó: @peakay81 / tiktok

  Aztán amikor odaért, kiderült, hogy a lány egy barátnőjét, és 16 másik fiút hívott még oda, akikkel az applikáción álltak párba. Így Peanek 15 másik fiúval kellett megküzdenie a lány kegyeiért. Ezen a ponton felmerül a kérdés, hogy miért nem lépett le, amint megtudta, hogy mi történik, de ő valamiért mégis ott maradt és még meg is csókolta a lányt, akivel azóta egy szót sem beszéltek, hiszen nem válaszol az üzeneteire. 

  @peakay81

  Thought I would re-upload this. This actually happened 🙈🙈🙈 ##Dating ##Relationships ##Jokes

  ♬ Lofi - Domknowz

  Ha szerelmet nem is, de két perc hírnevet hozott neki a történet, hiszen azóta már közel 300 ezren tekintették meg a videót.

  (Forrás: Indy100)

 • GettyImages-1176923803
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Lizzo a TikTokon osztotta meg rajongóival, hogy ő is csak ember. Ugyanis sikerült részegen Chris Evansnek írogatnia. Az üzenetben különböző emojikat küldött a színésznek, amikkel azt akarta kifejezni, hogy végre bepróbálkozna nála. 

  @lizzo

  Don’t drink and DM, kids.... for legal porpoises this is a joke

  ♬ original sound - HI I’M TATI 💕

   Evans pedig válaszolt is az üzenetére: 

  Ne szégyelld a részeg üzeneteket. Isten a tanúm, hogy tettem már rosszabbakat is az Instagramon. 

  Az énekesnő a TikTokra kitett újabb videó tanúsága szerint teljes önkívületben van a válasz miatt. 

  Azt, hogy különleges helyet foglal el a szívében Evans, már régebben is kimutatta, nemrég például azzal, hogy kijelentette, inkább hazamegy egy rendezvényről, miután rájött, hogy Evans nem fog megjelenni.

  (via: indy100)

 • A színésznő legutóbbi interjújában az épphogy csak megjelent új sorozatát, az Easttowni rejtélyeket népszerűsítette, amikor szóba jött a lánya színészi ambíciója is.

  A húszéves Mia Threapleton ugyanis híres anyukájától teljesen elhatárolódva építette fel eddigi filmes karrierjét, aminek Kate Winslet nagyon örül, hiszen régóta sejtette, hogy így lesz.

  Igazán nagyszerű dolog számára, hogy más a vezetékneve.

  Így bármikor, amikor castingra megy, nem hozzák összefüggésbe az Oscar-díjas színésznővel.Ez talán azért is van így, mert nem különösebben hasonlít híres édesanyjára, inkább apukája külsejét örökölte. Azért a tehetségét sikerült örökölnie, hiszen tavaly szerepet kapott az Árnyék című thrillerben, jelenleg pedig Csehországban forgat egy sorozatot.

  (Forrás: BuzzFeed)