Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • „Anyucik szabadlábon!” –írta a poszthoz a színésznő-műsorvezető.

  Szétszedte a hotelszobát Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna! Közös nyaralásra mentek a Barátok közt egykori sztárjai, akik a szlovén tengerparti települést, Portorozt választották a kikapcsolódás helyszínének.

  buli
  Fotó: Instagram

  A vakációról több bejegyzést is közzétettek Instagramon, köztük egy vad videót, ahol megmutatták, hogyan buliznak, ha nem kisfiaikra kell épp figyelni. A hozzászólások alapján rajongóik könnyen tudtak azonosulni a „szabadlábra kerülő”, köntösben táncoló és iszogató anyukákkal, és további jó szórakozást kívántak nekik.

 • A budapesti Palatinuson, a fürdőzök közt sétálgatott egy gólya. Erről az rtl.hu olvasója küldött be egy felvételt, amelyen az látszik, hogy a gólya teljes nyugalommal sétálgatott a strandtörölközők közt, a strandolók nagy örömére.

  Gyere, gólya! Adjatok már egy szendvicset

  – mondta az egyik strandoló, aki aztán enni is adott a madárnak.

  captures chrome-capture-2022-6-3 (1).png
  Fotó: RTL

  Az RTL megjegyezte, hogy a szakember szerint szigorúan tilos a vadmadarak etetése, mivel a nem megfelelő táplálék akár meg is betegítheti őket, és rendszerint amúgy is találnak maguknak élelmet.

 • A Csókfülke-filmek színésznője a Marie Claire Mexico címlapjára került.

  Joey King ismerős lehet a Netflixen debütált Csókfülke című filmekből, ám a fiatal színésznő most nem annak következő részét, hanem a Bullet train című mozifilmet, illetve a Hulura érkező The Princesst reklámozta, egy igen jól sikerült fotósorozattal egybekövetve. 

 • Egy baleset után befogadták egy család kiscicáját a székesfehérvári hivatásos tűzoltók – számolt be az Országos Katasztrófavédelem. 

  A tűzoltókat egy autóbalesethez riasztották, de mire kiértek a helyszínre, addigra az autóból az összes utas távozott, mivel mindannyian kisebb karcolásokkal megúszták az esetet. Először tehát úgy tűnt, hogy senki sincs az autóban, de nem így volt, mivel 

  Az utastér átvizsgálásakor egy riadt szempár nézett vissza Fodor Zoltán tűzoltó őrmesterre.

  A tűzoltó őrmester éppen a világítást akarta lekapcsolni a feje tetejére borult autóban, amikor meglátta a kiscicát. Az állatot elvitték magukkal, és utóbb kiderült, hogy a kismacskát pont a baleset előtt fogadta örökbe a család, ez volt az első útja az autóban.

  Mivel a mentők a szülőket és a gyermeket is kivizsgálásra kórházba szállították, így a cirmos ideiglenesen gazdátlanná vált. Ezért a tűzoltók ideglenesen a befogadták az állatot a család jóváhagyásával. A Suzuki után, amelyben megtalálták, a kiscica a Szuzi keresztnevet kapta. 

  Az éjszakát jóllakott pocakkal a székesfehérvári tűzoltóság kapusfülkéjében töltötte, majd a reggeli szolgálatváltás után Fodor Zoltán befogadta és hazavitte magával. Szuzit másnap ismét behozta a tűzoltóságra, ahol újra találkozott szerető gazdájával.

  – írta bejegyzésében a Katasztrófavédelem, amelyben videó is mutattak a kisállatról.