Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Igazság Ligáját jegyző amerikai filmrendező, Zack Snyder legújabb filmjéről, A halottak hadseregéről nyilatkozott a brit The Times magazinnak. A DC szuperhős univerzumának direktora az interjúban elárulta: egyáltalán nem riadna vissza attól, hogy a Star Wars karaktereit a saját képére formálja. 

  Az 55 éves filmes szakember elmondása szerint nagyon szeretne egy Star Wars-mozit forgatni, mivel rengeteget tud a messzi-messzi galaxis világáról, de attól tart – feltehetően a rajongók esetleges haragja miatt –, hogy nem élné túl" a film elkészítését. Snyder úgy érzi, megtanulta már a leckét, és sokkal jobban áll neki a saját világok megteremtése és továbbfejlesztése, szemben azzal, hogy beletegye egy már "meglévő gépezetbe a saját alkatrészeit". Végtére is: ő már nem az a kalandor filmes", aki egykoron volt...

 • A fitneszmániás színésznek egy szerep kedvéért kell 30 kilót magára szednie, és Instagram-posztja szerint jó úton halad a cél eléréséért,

  szépen kigömbölyödött.

  A 49 éves Mark Wahlberg ugyan még csak 14 kilónál tart, de három hét alatt ez mindenképpen szép teljesítmény még akkor is, ha külön szakácsot szerződtetett a hízókúrához.

  A színész, aki családjával saját gyorsétterem-láncot működtet, napi 7000 kalória bevitelét tűzte ki célul. A nemes feladatra felkért szakács, Lawrence Duran elmondta, hogy

  naponta tizenkét tojással tömi

  az egykori Marky Markot, aki reggeli előtt, bemelegítésként hajnali háromkor tolja le az első adag rántottát. Edzés után újabb nyolc tojás és hat szelet bacon jön rizzsel, majd az egészet két evőkanál olívaolajjal és egy kiadós protein shake-kel csapatja szét. Ezután háromóránként borjúhúsból, steakből, sertésszeletből és halfélékből álló fogások következnek egészen estig. 

  A nap végén pedig addig nem bújhat ágyba, amíg az utolsó cseppig le nem gyűri Duran cefreszerű varázsitalát, ami

  • darált zabpehelyből,
  • két kanál almaszószból,
  • lekvárból
  • és mandulavajból

  tevődik össze, egy kis melasszal megbolondítva. 

 • Miközben az Egyesült királyság egyes részein havazik, Harry herceg és Meghan Markle kisfia ma ünnepli második születésnapját. A családban kialakult feszültség ellenére Twitteren mindenki felköszöntötte Archie herceget, egy-egy kedves kép és pár sor kíséretében. 

  GettyImages-1176994649
  Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A királyi család hivatalos fiókján, amely valójában Erzsébet királynőt képviseli, a kisbabáról készült első fotóval köszöntötték a szülinapost:

  Károly herceg egy fekete-fehér, Archie keresztelőjén készült fotóval emlékezik meg unokájáról:

  Míg Vilmos herceg és Katalin hercegnő egy csoportképet posztolt, amely szintén a keresztelőn készült:

  Harry és Meghan nemrég egy nyilatkozatot tett közzé  a herceg születésnapja alkalmából , amelyben arra kérik az embereket, öt dollár felajánlásával járuljanak hozzá ahhoz, hogy a kiszolgáltatott helyzetben lévő családokhoz is eljusson a COVID-19 vakcina. Ez az összeg egy ember adagját fedezi, de minden befizetett 5 dollár automatikusan 20 dollár lesz, így négy embernek segíthetünk.

  A kezdeményezés linkjét itt találja.

  (Forrás: EOnline)

 • Az észak-angliai Lake District nemzeti parkban fekvő Helvellyn-hegyen a síléc is jól jöhet a túrázáshoz. Május 6-án havazás fogadta azokat, akik a arra jártak. A hegy a tengerszint feletti 950 méteres magasságával messze van attól, hogy az örök hó birodalmába tartozzon. Évente átlagosan 20 napig havazik november és március között.