Gyula
7 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pár hete írtunk arról az anyukáról, akinek elege lett abból, hogy mennyi házimunka hárul rá, ezért három napig nem takarított a családja után.

  Most ismét találtunk egy kreatív anyukát,

  aki megunta már a saját hangját hallgatni, amint azt hajtogatja a gyerekeinek, hogy pakold el ezt vagy azt, ezért egy régi mémet hívott segítségül.

  .krdngjer
  Fotó: Mum Junkie / Facebook

  Az “Are You Kidding Me” (“Viccelsz velem?”) mémet nyomtatta ki és helyezte oda minden olyan szituációhoz, amikor szavak nélkül szerette volna leszidni és arra ösztönözni a gyerekeit, hogy pakoljanak el maguk után. Az ötlete hatásosnak bizonyult, de igazán akkor vált népszerűvé vele, amikor egy szülői Facebook csoportban is megosztotta, a kommentek alapján pedig sokan követik majd a példáját.

  Sick of the sound of your own voice? This is my new strategy!! 😂🤣👍🏻

  Közzétette: Mum Junkie – 2021. április 8., csütörtök

  (Forrás: Bored Panda)

 • Meglehetősen jó dolga van Mártonnak, a mentett cicának, aki a diósjenői örkormányzatnál nem csak szeretetet és a mindennapi betevőjét kapja meg, hanem a rágcsálóügyi főmunkatársi pozíciót is betöltheti. 

  24 órás szolgálatban van, ezért természetes, hogy ő is megkapta a hivatal munkatársainak kijáró névtáblát -

  írják Diósjenő közösségi oldalán.

 • Ed O’Neill karrierje során rengeteg filmben és sorozatban felbukkant már, vezetett Saturday Nigh Live-ot, valamint szinkronhangnak sem utolsó, legemlékezetesebb szerepei mégis két sorozathoz köthetőek.

  Sokan nőttek fel A rém rendes család sorozat epizódjain, amelyben évekig a megkeseredett, szarkasztikus humorral megáldott női cipőárus, Al Bundy szerepében láthattuk.

  A karaktert tíz évig alakította, egészen 1997-ig, az évek alatt pedig kétszer kapott érte Golden Globe jelölést.

  giphy (17).gif
  Fotó: giphy.com

  Ezután több sorozatban is szerepelt, majd 2009-ben ismét megkapta a családfő szerepét a Modern családban, amelynek forgatása egészen tavalyig tartott. A záróepizódról írt kritikánkat itt olvashatja.

  Ezért az alakításáért 2011-ben még Emmy-díjra is jelölték.

  Magánéletében soha nem voltak botrányok, 32 éve ugyanazt a nőt szereti, feleségével pedig két gyermeket nevelnek. Ed több évtizede jiu-jitsuzik, állítása szerint 16 évbe telt, hogy megszerezze a fekete övet. A hírességek felismerésében viszont lenne még mit fejlődnie, ugyanis egyszer Britney Spears kért tőle egy közös képet, neki pedig fogalma sem volt róla, hogy ki ő. Erről pár éve Ellen Degeneresnek mesélt.

 • Korábban már írtunk arról, hogy a 2019-es nagy sikerű Tőrbe ejtve című filmnek a folytatásáért mekkora pénzek forogtak a steamingszolgáltatók között. Végezetül a Netflix nyerte meg a debütálási jogot, ezzel minden idők legnagyobb streamingüzletét sikerült megkötni, és így 469 millió dollárért náluk premiereznek majd a folytatások. A Netflixnek nem feltétlen kell aggódnia a minőség miatt, hiszen a film 2019-ben az év második legtöbb bevételét produkáló alkotás volt a maga 311,4 millió dollárjával, és mindezek mellett három Golden Globe- és egy Oscar-jelölést is begyűjtött az évben.

  A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 469 milliónak közel a felét a rendező és a főszereplő fizetése fogja majd képezni.

  A portálnál úgy tudják, hogy Rian Johnson (rendező), Daniel Craig (főszereplő) és Ron Bergman (producer) egyaránt 100 millió dollárral lettek gazdagabbak, hála a megállapodásnak.

  A rendező teljes kreatívkontrollt kapott a Netflixtől, akiknek csak kettő kikötésük volt mindezért cserébe:

  A Craig által alakított Blanc-nak kell lennie a következő két felvonás főszereplőjének is, a folytatások büdzséje pedig nem lehet kevesebb, mint az első részé.

  Így a rendezőnek nem kell figyelembe vennie a Netflix kéréseit/kommentárjait. A forgatás, ha a vírus nem tesz keresztbe a produkciónak, akkor június 28-tól már kezdetét is veheti Görögországban.

  (Forrás: The Hollywood Reporter)