Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Péntek este díszpolgárrá avatták szülővárosában, Ózdon Majoros Pétert, azaz Majkát, aki ünnepélyes keretek között vehette át kitüntető címét. A Sztárban sztár leszek! mesterét családja is elkísérte erre a jeles eseményre: feleségéről, Majoros Hajnalkáról, valamint két közös gyermekükről, Mariánról és Olivérről több fotó is készült, ezek közül néhányat az egykori playmate meg is osztott az Instagram-oldalán.

  Így történt, hogy a kétgyermekes édesanya bejegyzésénél többen megjegyezték: a 12 éves Mariánra lehet, hogy jobban figyelniük kellene, a felvételeken ugyanis morcos az arckifejezése.

  „Nem igazán boldog a nagyobbik fiú. Oda kellene figyelni rá. Lehet, hogy nem szereti ezt a celebvilágot úgy, mint a kisebbik. De lehet, csak rossz napja van” – írta az egyik Instagram-felhasználó, akinek Majoros Hajnalka válaszolt is.

  Úgy hívják, »kamasz«, és nem a világ fáj neki, csak épp abban a korban jár, hogy ilyen helyzetekben inkább szeret »már férfiasabban« viselkedni, nem pedig a gyerekes énjét elővenni. Ui.: Semmi baja nincs azzal, ha szerepelnie kell, sőt. Köszönjük az aggodalmát

  – szögezte le.

 • Nem csupán az evéssel van baja.

  Nem szokott karácsonyfát állítani, és muszájból ajándékozni sem, de a bejglit is hanyagolja Dulin Metta, aki elmondása szerint gyűlöli a karácsonyt. A Bachelor – A Nagy Ő és A Kőgazdag fiatalok  Rich Kids Hungary című műsorok korábbi szereplője szerint felesleges felhajtás a szeretet ünnepi őrület, éppen ezért ő nem vesz részt ebben.

  „Meglepni bármikor meg tudom a szeretteimet, nem kell ehhez karácsonynak lennie. Nem tudok azzal azonosulni, hogy ilyenkor erőszakosan, minden áron vennie kell valamit az embernek. Óriási a nyomás ilyenkor mindenkin, és véleményem szerint egy ünnepnek nem ez lenne a lényege... 

  Nekem az sem tetszik, hogy az emberek elkezdenek ész nélkül zabálni, és mindenki meghízik, utána pedig azon gondolkoznak, hogy hogyan tudnák leadni a felszedett kilókat. Sokkal értelmesebb lenne, ha mindenki csak annyit enne, amennyi számára kellemes!

  – nyilatkozta a Borsnak a szőkeség, aki december 21-én mindig el szokott utazni, és vissza sem jön, míg véget nem ér a karácsonyi őrület. Azt mondja, idén Ausztriába megy síelni.