Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Beindulóban van modellkarrierje, ezért egyetemi tanulmányait is szünetelteti a fiatal.

  meszar
  Fotó: TV2

  Vadonatúj arcát mutatta meg friss Instagram-fotósorozatában Mészáros Lili. A Next Top Model Hungary győztese a Borsnak elárulta, az extrém fotók közzététele előtt kissé tartott a negatív visszajelzésektől, de főleg pozitív kritikákat kapott követőitől, ahogy egyébként is szokott.

  „Nagyon szerencsés vagyok, ha százalékban kéne kifejezni, úgy mondanám, hogy 99 százalékban pozitív véleményeket kapok és hallok vissza.

  Őszinte leszek, féltem, hogyan küzdenék meg azzal, ha rám szabadulna a népharag.

  Azért résen vagyok, mert egyetlen ballépés elég. De most ezt nagyon jó megélni, jó visszaigazolás arra, amit csinálok” – kezdte a fiatal, akivel nagyot fordult a világ, amióta megnyerte a TV2 műsorát. 

  „Az egyetemi tanulmányaim most mellékpályára kerültek. Már csak egy év van hátra a környezetvédelmi szakirányon, ezért mindenképpen szeretném majd befejezni, s később ezen a területen helyezkednék el. Fuzionálnám a modellkedéssel: például a textilipari újrahasznosításokra fókuszálnék. De most leköt mindaz, amire a műsor megnyerésével lehetőségem nyílt. A tartalomgyártás, a modellkedés, ráadásul az Icon Model Management segítségével külföldön is lehetőségem lesz szárnyakat bontogatni. Nagy lépés lenne, de vágyom rá, és szerencsére a környezetem is támogat benne” – mesélte a családjának és párjának is végtelenül hálás Mészáros.

 • A Barátok közt egykori színésznője 40 éves lett.

  Július 14-én, azaz tegnap töltötte be 40. életévét Balogh Edina, akinek e kerek születésnap alkalmából meglepetésbulit szerveztek a barátai és a párja, Szabó Simon. A kétgyermekes színésznő a különleges kerti partiról a közösségi oldalára sem felejtett el posztolni; így derült ki, hogy korábban még sosem lepték meg hasonló születésnapi bulival.

  Nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám… Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetésbulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért… Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra… Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem!

  – hálálkodott a színésznő, aki nemrég duplán is összeköltözött a színész-rendezővel, akihez a Farm VIP című realitynek köszönhetően került közel. Hamarosan Nyerő Páros című sztárpárshow-ban teszik próbára szerelmüket.

  Közös képüket Szabó Simon is megosztotta, mégpedig az alábbi szöveggel:

  Boldog szülinapot, Baby!

 • A nézők kevesebb mint 20 százaléka szerette volna játékban tartani a szereplőt.

  Újabb párbaj zajlott le a ValóVilág 12. szériájában, ezúttal VV Ádi és Dudu között. Utóbbira ráadásul nem is a kiválasztáson, hanem a nézőknek hála került kék kendő, és a jelek szerint a srác a szerdai szimpátiaszavazás óta sem lopta be jobban magát a közönség szívébe. Dudu meglepően kevés vokssal, mindössze a szavazatok 19,11 százalékával távozott a valóságshow-ból.

  Kiesése után Puskás Petivel beszélgetett a stúdióban, kérdésére pedig elárulta, persze csalódott a végeredményt látva, szeretett volna maradni, de örül, hogy kipróbálhatta magát a játékban.

  „Biztos az a három lány nem tett jót ennek a százalékaránynak, ez biztos, hogy benne van” – árulta el a fiú, hozzátéve: taktikázása szintén nem lehetett szimpatikus sokak számára. Ugyan újdonsült barátnőjét, Dorkát a villában hagyta, családjával azonban újra találkozhat, ez pedig hatalmas vigasz számára.

  „Végre a családommal lehetek, kisöcsémet megpuszilgatom, ez a legfontosabb.”

 • Nagyon boldogok együtt.

  D VAJ20131202020
  Fotó: Vajda János / MTI

  Molnár Gusztáv az alkoholproblémáit leküzdve újfent a visszatért a színház világába, ugyanis szerepet kapott a kassai Thália Színházban, sőt, időközben a szerelem is rátalált. A 37 éves színészkipróbálta magát civil foglalkozásokban is, de egyelőre sem költöztetőként, sem kertrendezőként nem találta meg a számításait. Mindezt talán nem is sajnálja annak a tükrében, hogy ismét talált valakit, aki fontos lehet neki az életben.

  Ahogy korábban az kiderült, először egy munka kapcsán kezdődött beszélgetés közöttük tavaly augusztusban, a szakmai levelezésből azonban a hölgy javaslatára privát ismerkedés lett, először pusztán baráti céllal. A dolgok aztán átalakultak, ám azt, hogy ők egy párt alkotnak, csak pár hónapja mondták ki először. Most pozitívan alakul a közös jövőjük, és látszólag nagyon boldogok.

  „ Hálás, mert élhetek, és lehetőségem van boldognak lenni. Nem az a fontos mi volt, és nem az, hogy mi lesz. A jelenben lenni a legnagyobb ajándék” – üzente közösségi  oldalán a színész, aki kedvesével közös vízparti fotót posztolt.