Vencel
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A PageSix inormátorai legalábbis ezt állítják.

  Ahogy korábban az Index megírta, Lena Dunham a hétvégén összeházasodott a párjával, a zenész Luis Felberrel. A PageSix tudni véli, hogy a titkos menyegzőn Taylor Swift volt a díszvendég. Az énekesnő a barátja nélkül jelent meg, ám nem lépett fel a partin, amit egyébként a portál szerint szigorú Covid-protokoll mellett tartottak, az ara egészségügyi problémái miatt. A vendégeknek igazolniuk kellett, hogy be vannak oltva és egy tesztet is elvégeztek rajtuk. Maszk is elérhető volt mindenki számára. 

  Az alkalomra Dunham szülei és a testvére is az Egyesült Királyságba repültek, de Felber családja is ott volt. A pár mindenképp azt szerette volna, ha a ceremóniát csak szűk körben tartják. Taylor Swifttel Luna Dunham jóban van, szerepelt is az énekesnő 2015-ös, Bad Blood című klipjében, és nem egyszer lefotózták már együtt őket.

 • GettyImages-1343010195
  Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

  A 40 éves színész egy rózsaszín Prada öltöny szettben érkezett a tegnapi Tony-gálára, de még ez a szokatlan választás is nagyon jól állt neki.

  Jake főként új Netflixes filmje, a The Guilty című thriller népszerűsítésével volt elfoglalva, ezért külön sétált a vörös szőnyegen újdonsült barátnőjétől, a modell Jeanne Cadieu-től.

  Jeanne szintén kifogástalanul festett narancssárga Prada ruhájában.