Olga, Liliána
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérettünk a pusztulásra.

  GettyImages-1330153527
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban beszámoltunk, itthoni idő szerint múlt hét péntek hajnalban Kanye West az atlantai Mercedes-Benz Stadionban tartott egy exkluzív lemezbemutatót, melyre csak meghívásos alapon lehetett bejutni - vagy online, az Apple Music felületén élőben követni.

  Az eseményen közel 40 ezer rajongó lehetett ott, hogy belehallgassanak a West édesanyjáról elnevezett albumba, azt azonban senki nem látta jönni, hogy a koncert után levegővel teli zacskók árasztják el az ebayt.

  Egy zacskó levegő a Donda koncertről, a Mercedes-Benz Stadionból

  — olvasható a hirdetés leírásában. A zacskókat 3.333 amerikai dollárért, azaz kicsivel több, mint egymillió forintért hirdették meg, a legrémisztőbb az egészben pedig az, hogy voltak, akik le is csaptak a kihagyhatatlan ajánlatra, de ha úgy érzi túl sok pénze van, ide kattintva akár ön is megteheti. 

  De inkább hagyja.

 • Ezt a kérdést teszi fel egy rövid videóban egy 32 éves ingatlanos nő a TikTokon.  Rachel Whipple rögtön így kezdi:

  Belegondoltatok már abba, hogy a társadalom milyen szinten elfogadó az apatesttel kapcsolatban?

  És való igaz, hogy lényegesen sokat lehet olvasni az apatestről, hogy az milyen jól áll egyeseknek, hogy ez milyen divatos, illetve legalább annyira menő tud lenni a kigyúrt férfi test mellett. Ezzel szemben az anyatest fogalma nem is létezik szinte, mert egy emberi lénynek életet adó nőt legtöbbször azzal bombázzák, hogy miként lehet visszaszerezni a szülés előtti alakot, hogy lehet megszabadulni a szülés utáni plusz kilóktól.

  Elgondolkodtató felvetés, az egyszer biztos, de nem olyan könnyű rá válaszolni, megoldást találni rá.

 • Képernyőfotó 2021-07-27 - 12.18.10.png

  Igazi szerencsevadász ez az alaszkai barnamedve, aki a Katmai Nemzeti Parkban adott leckéket medvetársainak abból, hogyan kell különösebb ráfeszülés nélkül élelmiszerhez jutni. A lazacot elsőre nem sikerült kimancsolnia, mire a balul sikerült mozdulat után nem sokkal a szájába repült az a bizonyos lazac, vagy talán egy másik példány. A medvetársak reakciója, illetve a méla nyugtázása annak, hogy de kár, amiért ez nem nekik jött össze, mindent visz!

 • Hatalmas siker elé néz a Happier Than Ever című album.

  175178630 192279782708009 5412702259554646808 n
  Fotó: instagram

  Eilish az Apple Music felületén adott interjút Zane Lowe lemezlovasnak, aki elárulta, az énekesnő július 30-án megjelenő albuma eddig a valaha legtöbbet előrendelt album a zenei streaming szolgáltató felületén.

  Jelenleg több mint 1 millió 30 ezer ember vette fel az előrendelésekhez Billie albumát,

  mely a megjelenéskor automatikusan hozzáadódik a könyvtárhoz, így senki sem marad le a premierről. Az énekesnő egyébként nemrégiben majdnem a cancel culture áldozata lett, miután kiderült, hogy egy 10 évvel idősebb férfival jár, akitől nem áll messze a rasszizmus és a homofóbia sem.