Előd
9 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A képernyőről nem tűnik el, de nem kér többet a bulvárból Pintér Tibor. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója ma reggel a TV2 Mokka című műsorában árulta el, hogy tudatosan szakít a celebkedéssel.

  Pintér Tibor
  Pintér Tibor
  Fotó: TV2/Mokka

  A színházigaztó korábban feltűnt: a Celeb vagyok, ments ki innen!, A legbátrabb páros, a Sztárban sztár és az Álarcos énekes című műsorokban is, de az elmondottak alapján ilyenre már nem bólintana rá. Ha lenne olyan műsor, ahol színészek lóháton verset mondanának, azt azonban szívesen elvállalná.

  Tulajdonképpen nem a képernyőtől, hanem a celebkedéstől vonultam el, amit a kereskedelmi televíziók által elvállalt műsorok óhatatlanul magával vonnak. Amikor elvállaltam ezeket, akkor pontosan tudtam, hogy ez együtt jár azzal, hogy az ember marháskodni kénytelen egy kicsit, bohóckodni kénytelen, ami nyilván színészként megvan bennünk. De azzal is szembesültem, hogy azokat a valódi értékeket, melyek, úgy érzem, engem igazán motiválnak az életben, ezek által a műsorok által nem tudom megmutatni. 

  – fejtette ki a Mokkában Pintér, hangsúlyozva: nem a képernyő zavarja. Úgy gondolja, a világon minden előadónak fontos, hogy sokat legyen képernyőn. Szerinte a párkapcsolata emiatt is ennyire kiegyensúlyozott, mert meghozta ezt a döntést.

  A Mokka műsorvezetője, Pachmann Péter ugyanakkor megjegyezte: némileg ellentmondásosnak tartja, hogy éppen egy ilyen műsorban tudatja, hogy mellőzni szeretné életéből a bulvármegjelenéseket.

 • Még szeptember elején robbant a hír, hogy a heteken át tartó cáfolás és titkolózás ellenére mégis második gyermekével várandós Kylie Jenner.

  GettyImages-1205192368
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  A 24 éves modell, influenszer és üzletasszony még 2018 februárjában adott életet első gyermekének, Stormi Websternek, hamarosan pedig újfent anyai örömök elé nézhet — pocakjában ugyanis már ott dobog a kistestvér szíve. Az édesanya persze előszeretettel mutogatja pocakját, nemrégiben a Vogue ikonikus 73 Questions című videójában villantotta meg azt, most pedig egy igazán sejtelmes fotót töltött fel az Instagram-oldalára. 

  Jennernek mindösszesen csak az árnyéka látszódik a képen, mely tökéletesen megmutatja formás idomait és persze a lényeget: egyre csak növekvő terheshasát. 

  Azt, hogy a modell a terhessége hanyadik hónapjába jár, egyelőre továbbra sem lehet tudni, kiindulva a tényből, hogy első terhességét csak azután fedte fel, miután világra hozta kislányát, nem lepődnénk meg, ha már idén megszületne Kris Jenner tizenegyedik unokája.

 • Újra látható a Szegedi Vadasparkban a rövidfülű elefántcickány − tájékoztatja a látogatókat a vadaspark.

  Egy párat szeretnénk tartani, első körben egy nőstény érkezett egy németországi állatkertből, bízunk benne, hogy rövidesen hímet is találunk a ritka állatfajból

  − olvasható a közleményben, amelyben elmondják, hogy a kisemlős neve nem csak a hosszú orra miatt illik rá, hiszen ugyanabba az ősi, Afrikában kifejlődött rendszertani csoportba tartozik, amelybe az elefánt is.

  Az állat elsősorban rovarokkal táplálkoznak, de elfogyasztanak növényi eredetű táplálékot is.

 • A Nyerő Páros tegnapi adásában ismét alakított Kulcsár Edina és férje, Csuti.

  A műsorban nem csak a párok versenyzését, hanem olyan hétköznapi dolgokat is végig kísérhetünk, mint egy reggeli elfogyasztása. Ezúttal Pataki Zita és párja, Attila csatlakoztak Edináékhoz. Éppen arról beszélgettek, hogy Zitáék egy éve átálltak a növényi táplálkozásra, amikor Edina feltett egy igazán érdekes kérdést.

  A növényi azt jelenti, hogy húst attól még esztek?

  A házaspárnak szeme se rebbent, de azért a kérdés után Zita hozzátette, hogy egy évig vegánok voltak. Miután kitárgyalták a témát, az időjárás-jelentő nehezményezte, hogy nem tud csak úgy fecsegni velük ilyen dolgokról, inkább azt szeretné, ha mélyebb témákról beszélgetnének, mint például Edináék párkapcsolati problémái.

  Az előzetesből ítélve ez visszatérő elem lesz a mai adásban is.