Erik, Alexandra
EUR 384,21 Ft
USD 365,28 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megkaptuk végre a The Boys 3. évadának nagy előzetesét, ami pont olyan meredek, mint azt várnánk.

  Homelamnder
  Fotó: YouTube

  Homelander besározva, Butcher a kormánynak dolgozik, Hughie is végzi a maga dolgát, ám a nyugalom nem sokáig tart, amikor előkerül egy anti-supi fegyver, aminek következtében ismét szembe fognak kerülni  a Hetekkel, ráadásul előkerül a legendás, első szuperhős is, Solider Boy.

  A The Boys harmadik etapja június harmadikán landol a Prime Videó kínálatában.

 • A Billboard Music Awardson már a vörös szőnyeges bevonulás sem ment simán Megan Thee Stallionnak, a rappert ugyanis a túlmozgásos szupermodell, Cara Delevingne zavarta meg pózolás közben, aki mindenáron a közelébe próbált jutni. Megannek később sem sikerült levakarni magáról Carát, aki egy percre sem tágított mellőle, és minden fotóján felbukkant.

  De nem azért találták fel a Photoshopot, szabadon garázdálkodhassanak fékevesztett szupermodellek. Megan Thee Stallion az est után posztolta közös fotóját Doja Cattel, Carát azonban egyszerűen kiradírozta a képről.

  Íme az eredeti és a vágott változat:

 • Ferenc pápa pár hete kerekesszékben jelent meg a nyilvánosság előtt kiújult térdfájdalmai miatt. A szentatyának pihenést, fizioterápiát írtak elő az orvosai, de az egyházfőnek a jelek szerint más ötlete van.

  Ferenc pápa a Szent Péter téren, a pápamobilban ülve váltott pár szót a Krisztus Légiója Kongregáció mexikói szeminaristáival, akik spanyolul kérdezték tőle, hogy van a lába.

  „Nagyon változó” – válaszolta a pápa, akit a papnövendékek tovább faggattak arról, hogyan képes mosolyogni ilyen fájdalmakkal.

  Tudják, mi tenne jót a térdemnek? Egy kis tequila

  – mondta erre Ferenc pápa, akinek a szeminaristák nevetve megígérték, hogy visznek egy üveggel a Szent Márta Házba, a szentatya vatikáni lakhelyére.

  Ferenc pápa naponta két órát fizioterápiával, és bár libanoni útját kénytelen volt lemondani a térdfájdalmai miatt, a tervek szerint júliusban Kongóba, Dél-Szudánba és Kanadába is ellátogat majd.

  (Via New York Post)

 • A Harry Potter előzményfilmek színésze már nem először került összetűzésbe a hatósággal, legutóbb például egy privát bulin vették őrizetbe, amikor székkel dobott meg egy fiatal nőt. Kirohanásai viszont oly mértékben kihatnak már karrierjére is, hogy kérdéses lett a Legendás állatok-széria folytatása, illetve Flashben történő alakítása szintén emiatt veszélybe került.

  GettyImages-623237264
  Fotó: Mark Robert Milan / Getty Images Hungary

  A TMZ értesülései szerint a 29 éves férfi agresszív volt a Hawaii-szigeteken történt letartóztatása során, miközben neveket és jelvényszámokat követelt kiabálva a rendőröktől. A hatóság által rögzített testkamerákon jól kivehető, ahogy a színész az intézkedés közben maga is rögzíteni kezdi az eseményeket, ekkor emeli meg a hangját, valamint azzal a furcsa indokkal magyarázza mindezt, hogy

  ezt az NFT kriptoművészetért teszi.

  Ezra állítólagos áldozata a rendőrök kérdésére azt válaszolta, hogy a színész dartsozás közben megtámadta őt, az arcába köpött, és őrült módjára kezdett el viselkedni. A híresség ezzel szemben azt állította, hogy őt inzultálták, és csak nehezen vette tudomásul, hogy rendbontásért és zaklatásért végül őt vették őrizetbe.