Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rengeteg új szereplővel bővül a filmsorozat.

  Az idei hollywoodi sztrájkok egyik fő megszenvedője a Dűne 2. lett, amelynek eredetileg novemberre tervezett premierjét végül el kellett halasztani a meghiúsult sajtóesemények miatt.

  A filmsorozat következő része már vetítésre készen áll, erről árulkodik, hogy vasárnap este új poszterek és hivatalosan premierdátum jelent meg Denis Villeneuve nagysikeri sci-fi-jéhez.

  Az első felvonásból megismert A-listás sztárokhoz most csatlakozik többek között Austin Butler, Lea Seydoux, Christopher Walken és Florence Pugh is, utóbbi osztotta meg Instagram oldalán a látványos karakter-ábrázolásokat, amelyeken már nagy betűkkel látható a bűvös számsor: 2024. 03. 01.

 • Friss fotókon a filmsztár ritkán látott családja.

  Képernyőfotó 2023-12-03 - 15.53.13.png
  Fotó: instagram

  Ahogy azt az Index is megírta, Macaulay Culkin pénteken csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. Az eseményen részt vett keresztlánya, Paris Jackson, a Reszkessetek, betörők!-filmekből ismert "édesanyja", Catherine O'Hara, és természetesen a családja is.

  Culkin próbálja óvni magánéletét a nyilvánosságtól, ezért ritkán lehet látni őt menyasszonyával, Brenda Songgal, vagy fiaival együtt, ezúttal azonban kivételt tettek, és mind a négyen közösen jelentek meg a rendezvényen.

  A sztárpár kisebbik gyermeke, Carson a legnagyobb titokban, valamikor tavaly decemberben látta meg a napvilágot, míg Dakota tavasszal lesz három éves. Az idősebbik kisfiú a jelek szerint édesapja génjeit örökölte, ahogy azt rengeteg netező is kiszúrta, már most egy az egyben úgy néz ki, mint a barna hajú Kevin McCallister.

 • Újabb történettel bővül a franchise.

  Megkaptuk A majmok bolygója: A birodalom első magyar szinkronos előzetesét, amely a 2017-es A majmok bolygója: Háború után veszi fel a fonalat, ami lezárta az előző trilógiát, és a Caesar vezette a majmok forradalmának eredettörténetét volt hivatott bemutatni. 

  A történet szerint sok évvel a legutóbbi filmben látott események után járunk. Generációk váltakozásával számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Az emberiség csupán árnyéka önmagának: gyakorlatilag vissza süllyedtek az ősemberek szintjére, hiszen már a beszédre sem képesek, és állati sorban küzdenek a túlélésért. 

  A majomklánok jelentős része ellenben hatalmas fejlődésen ment keresztül, noha sokan már nem is hallottak egykori felszabadítójukról, Caesarról. Akadnak viszont olyanok, akik a legendáját kihasználva igyekeznek magukhoz ragadni a hatalmat mások felett, és uralmukat egy titkos emberi technológiával szeretnék bebiztosítani.

  A film 2024. május 24-én jelenik meg a mozikban, melynek előzetesét alább tekintheti meg:

 • Gelencsér Tímea nagyon igaztott lett a férfi vallomását hallva, elismerte, ő is szurkol" a DWTS győztes párosának.

  Krausz Gábor és Mikes Anna emelhette magasba szombat este a Dancing with the Stars negyedik évadának trófeáját. Diadaluk után a párossal Gelencsér Tímea beszélgetett, többek közt arról faggatta őket, hogy élték meg a showműsort és a finálét.

  „A csillagok jól álltak, nem stresszeltünk, nem helyezésben gondolkodtunk, hanem tényleg egymással foglalkoztunk. Nagyon hálásak vagyunk a nézőknek, hogy kiérdemeltük ezt a címet, hogy megnyertük ezt a kupát. Nagyon szépen köszönjük nekik” – kezdte a táncosnő, aki szerint a győzelem csak hab a tortán, igazán az idáig vezető utat tartja meghatározónak.

  A megtisztelő cím mellett azonban mást is nyertek Krausz Gáborék. A férfi kisfilmjében elmondta, új élet vár rá, ezen szavak pontos hátterére Gelencsér rá is kérdezett a séfnél.

  „Én ez alatt a három hónap alatt tényleges erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megkaptuk, mindenki megy jobbra-balra. Ezt nyilván az idő fogja eldönteni, nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és ezután is fog” – ismerte el Krausz, mire a műsorvezető csillogó szemekkel feszegette, mit is jelent ez a vallomás.

  Semmit nem jelent” – válaszolták kórusban, Gelencsér pedig nem is próbálta leplezni izgatottságát:

  „Jó, csak annyira szurkolok...!”