Gellért, Mercédesz
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyjából két hónapja, egész pontosan 8 hete indult az Egycsillag nevű Instagram-oldal, ami a leírás szerint  

  a kis magyar vendéglátás sötétebb pillanatait mutatja be.

  A hiánypótló kontent hamar össze is tudott szedni magának 12 ezer követőt. Ez nem is csoda, lég a legfrissebb bejegyzésre ránézni, ami konkrétan egy műalkotás is lehetne. Nem is az egycsillagos értékelés a jó, hanem az arra érkező válasz az étterem részéről. Nem is akarom ellopni a show-t, íme, minden idők megszólítása:

  Dear Geci!

 • A new york-i metrón rengeteg ember megfordul nap mint nap, a legtöbben viszont nem kicsattanó örömmel utaznak reggelente munkába.

  Ebben látta meg a lehetőséget Devon Rodriguez.

  A helyi művész különleges ötletével óriási rajongótáborra tett szert, Instagram-oldalát már több, mint két és fél millióan követik. Követőinek száma olyan mértékben gyarapodik, hogy augusztusban felkerült a leggyorsabban növekvő Instagram felhasználók listájára is.

  A listán olyan hírességek szerepelnek, mint Kevin Hart, Demi Lovato, vagy LeBron James.

  Legnépszerűbb videói azok, amelyeken ismeretleneket rajzol le a metrón ülve, a végén pedig odaadja nekik a művét. Állítása szerint már 2014 óta készít portrékat idegenekről, mert jó látni, hogy ezzel sikerül mosolyt csalnia - vagy örömkönnyeket - az emberek arcára.

  Rodriguez nem válogat a modellek között, szívesen megalkot négylábúakat is.

 • Pontosan erre lesz szüksége a világnak az ősz közepén.

  GettyImages-1235147703
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Bár Kelly Clarkson nem új a karácsonyi albumok világában, 2013-ban ugyanis kiadta Wrapped in Red című albumát, most úgy érezte, itt az ideje duplázni: 

  október 15-én ugyanis érkezik a második ünnepi albuma, a sejtelmes nevű "When Crhistmas Comes Around...". 

  Egy sajtóközleményben Clarkson az album nem túl ünnepi címét azzal magyarázta, hogy az év legcsodálatosabb időszaka néha szívás is lehet:

  Van, akit egy új szerelem emészt fel, van, akit a veszteségre emlékeztet, van, akit optimizmussal tölt el az elkövetkező új év, van, aki örül, hogy elvonulhat egy kis megérdemelt időre attól a káosztól, amit a munkánk néha okoz. Bárhol is vagy, és bármit is élsz át, azt akartam, hogy mindenki képes legyen kapcsolódni ennek az albumnak az üzenetéhez

  — mesélte az énekesnő, aki már meg is jelentette az első számot az albumról:

   (Forrás: Vulture)