Albin
0 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A már a bántalmazásokról és kannibalista vágyairól elhíresült színész eddig úgy tűnt, hogy nem foglalkozik különösebben az őt ért vádakkal. Voltak arról is hírek, hogy a karrierje is túléli ezt az időszakot. Majd jöttek ezzel ellentétes információk is. Most pedig kiköltözött a Los Angeles-i házából. 

  armie hammer Entourage.png
  Fotó: YouTube / Roadshow films

  Titokban, az éjszaka leple alatt hívta ki a költöztetőket. De az is lehet, hogy pontosan ez volt megbeszélve a ház új tulajdonosával. 5 millió dollárért sikerült eladni az ingatlant, ígyg könnyen elképzelhető, hogy az adás-vételi szerződésben szerepelt kikötésként, hogy február 28-ig a régi tulajdonosnak el kell hagynia az ingatlant. 

  Persze a környéken élők azt is gyanúsnak, de minimum érdekesnek tartják, hogy Hammer háza hónapokig állt a piacon, míg a környéken lévő ingatlanokat veszik, mint a cukrot.

  (Justjared)

 • Veszíteni tudni kell… és Kaley Cuoco – tudják, a „jócsaj” (igen, így egybeírva) az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatból – tud is veszíteni. Nyerhetett volna A légikísérő című sorozatáért, de végül nem ő kapta a díjat.

  Kapcsolódó

  Sztárparádé: kiosztották a Golden Globe-díjakat

  Ilyen Arany Glóbusz-díj-átadót még biztosan nem látott!

  A hangulathoz illően, talpig kigyönyörűzve tartott egy teljesen koronavírus-kompatibilis aftert, ami úgy nézett ki, hogy a vörös szőnyegre illő szettjében a szoba közepén kucorogva pezsgőzött és pizzázott.

 • vau.png
  Fotó: Rigobacsi / YouTube

  Rigobacsi és Noemi Vagvölgyi kollaborációjából született most meg a VAU című szám, aminek a szövegét maga a Facebook mémsztárja, Noemi írta. A dalszerzés feladata viszont Rigobacsira szállt, de megküzdött a feladattal, és egy igencsak erős, „teknokolos” muzsikát sikerült összerakniuk. Olvasható a videó leírásában az is, hogy sminkest nem használtak a dalhoz, mert minek is az? A világítást egy lámpa biztosította számukra. Ha nyitva lennének a szórakozóhelyek, akkor már biztos zengene a bulinegyed a VAU-tól.

 • Boros Lajos műsorában mondta el a műsorvezető-rapper, hogy épp lejárt a szerződése a TV2-vel. Úgy fogalmazott, hogy egyből több lehetősége is lett volna lépni, mehetett volna több helyre is, de egyelőre maga sem tudja, hogy mi fog történni. Minden attól függ, hogy milyen ajánlatot kap, és a szavaiból ítélve itt nem elsőként a pénz lesz a döntő.

  Nem hátrálok ki belőle, ha valami jó ajánlat jön, de az nagyon kell, hogy tetsszen. Mert kicsit a televízió most olyan nekem, mint a húszéves feleség: már eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske

  – mondta, majd azt is elárulta, hogy a szabadidejében letette az angol középfokú nyelvvizsgát, megtanult gitározni, valamint a loopprogramokat is megismerte, elsajátította, így már magának ír zenei alapokat.

  (Blikk)