Mátyás
1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • mars.png
  Fotó: NASA / Facebook

  Tegnap reggel írtunk róla, hogy már belehallgathatunk a marsi szelekbe, és most már nemcsak hanganyagunk van a Marsról, hanem egy 360 fokos videót is kaptunk a NASA-tól, amit a NASA's Perseverance Mars Rover Facebook-oldal osztott meg. A videó egy állókép igazából, amire kattintva tudunk körbenézni az első marsi videón.

 • GettyImages-1202218707
  Fotó: Rachel Luna / Getty Images Hungary

  Billie Eilish volt, aki mindezt megcselekedte. Ráadásul mindezt a róla szóló dokumentumfilm premierje előtti napokban tette. Mit akar ez jelenteni? Ez már a reklámkapmány része? Van itt valami, amit nem vettünk észre? Mit üzen a sétával és mit a kutyával? Ez az egész MEGMOZDULÁS egy jól dekódolt véleménynyilvánítás? 

  Egyelőre nem tudni, csak egy biztos, ahogy a sajtó is fogalmaz:

  Billie Eilish Hits The Beach  Ahead of Apple TV+ Documentary Premiere

  Ahogy a google translate mondaná: Billie Eilish az Apple TV dokumentumfilm premierje előtt a partra kerül.

 • Amikor ezek a sorok íródnak Cardi B valószínűleg már elfogyasztotta azt a nagy adag pacalt, amit a Twitterre posztolt videójában kavargat. 

  A felvétel elkészülte bizonyítja, hogy Návai Anikó tukmálása nélkül is zabálják a celebek a magyar konyhát,

  mint George Clooney a paprikás csirkét

 • Bella Thorne nemrég beszélt arról, hogy szerinte a Disney elvárásainak lehetetlen megfelelni. Ezzel egy időben pedig debütált legújabb dalának klipje, a Shake it. A pikáns videó azonban hamar tiltva lett az oldalról, miután az énekesnő egy Abella Danger nevű pornószínésznővel etyepetyél végig három percet.

  A korábbi Disney sztár maga is rendezett már pornófilmet 21 éves korában, és természetesen nem hagyta szó nélkül, hogy a Youtube tiltólistára tette új művét, amit egyébként ugyancsak maga rendezett.

  Hello, Youtube! Miért vettétek le a Shake it klipjét? Azért mert szórakoztunk egy kicsit Abellával? A férfi művészek klipjeiben mindig van seggrázás, a miénkben miért nem lehet? A nők elleni cenzúrának véget kell vetni! Sosem állok le, harcolni fogok ez ellen a szarság ellen!

  – írta egy rövid részlet mellett.

  A Youtube egyébként hamar reagált, majd sűrű elnézések közepette újra elérhetővé tették a klipet.