Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bizony, bizony az ikonikus James Bond karakter jelenlegi színésze Daniel Craig ma töltötte be életének 53. évfordulóját. A színészt legközelebb a már számtalanszor eltolt

  James Bond: Nincs idő meghalni című filmben fogjuk látni a brit titkos ügynök bőrében, utoljára.

  Daniel Craig
  Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

  Daniel Craig-et elég sokáig kellett fűznie a stúdiónak ahhoz, hogy elvállalja még egyszer utoljára James Bond karakterének megformálásáért, de kínkeservesen és valószínűleg temérdek mennyiségű pénzért végül elvállalta az utolsó Bond filmjét a színész.Remélhetőleg idén október 7-én már tényleg meg tudjuk nézni a filmet, amiben Rami Malek Oscar díjas színész is tiszteletét fogja adni, mint a film fő gonosza.

  Alig várjuk már.

 • Ezt a súlypontemelkedést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!
  Ezt a súlypontemelkedést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!
  Fotó: Jonathan Moscrop / Getty Images Hungary

  Darius Clark neve aligha ismerős legtöbbünknek, de könnyen lehet, hogy ez már nem sokáig marad így, mivel a fiatalember elképesztő atletikusságával egyre több ember figyelmét hívja fel magára.

  A Texas A&M egyetem hallgatója világcsúcstartó a magasugrást mérő box jumpban, nemzeti bajnok távolugrásban, emellett pedig 60 méteres sprintben is remek eredményekkel bír.

  Most egy olyan videóval került be a köztudatba, amelyben elképesztő súlypontemelkedését (120 centi!) domborítják ki, van itt minden, ami szem-száj ingere: eltalálja lábával a plafont, a kosárgyűrűt, az oda beszorított labdát, ugrik elképesztő magasra összerakott dobozok tetejére – ezt a repülést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!

 • Még csak féléves Alec és Hilaria Baldwin kisfia, de a sors úgy adta, hogy máris megérkezett a kistestvér is a családba. Ez azért is érdekes, mivel a matek sehogy sem jön ki, akárhogy is számoljuk. Baldwinék ötödik gyermeke még szeptember elején született meg.

  Több mint valószínű, hogy a kistestvér érkezése egy béranya segítségével valósulhatott meg. Hilaria Baldwin régebben egy posztjában nyilatkozott arról a követőinek, hogy öt terhesség bőven elég volt már neki.

  Így most mindenki megnyugodhat, aki másra gondolt, vagy esetleg megijedt volna a hír hallatán.

  (Forrás: Blikk)

 • Kővári Rudolf fotográfus a világ egyik legrangosabb versenyén, a Montenegróban megrendezett Unlimited Photo nemzetközi fotópályázaton nyerte el az első díjat,

  amelyet az Amerikai Fotóművészeti Szövetség (PSA) ítélt oda neki. 

  kővári rudolf
  Fotó: Kővári Rudolf / Kis hölgy

  A nyertes kép egy családi fotózás alkalmával készült, és a Kis hölgy címet kapta. Rudolf állítása szerint a kislánynak olyan erős kisugárzása volt, hogy már a fotózást megelőzően megálmodta ezt a képet, amit végül sikerült is elkészítenie úgy, ahogyan elképzelte. A Fejér megyei fotósról még biztosan fogunk hallani, hiszen csak idén már számos külföldi elismerést tudhat magáénak.

  Mostanában pedig egyre több magyar fotográfus kap nemzetközi elismerést.