Jusztina
10 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyre több hazai híresség osztja meg véleményét a közösségi oldalakon.

  Mihalik Enikő után most Alföldi Róbert is örömmel osztotta meg követőivel, hogy ő is részt vett az ellenzéki előválasztáson, ráadásul még egy szelfit is csatolt a bejegyzéshez. 

  Voltam én is előválasztani. 

  Mindenki nagyon kedves volt. És olyan lelkesült. Úgyhogy eggyel több szavazat van már. Kb. én lehetek a circa 451.554. És eggyel több van már Karácsony Gergelynek is. Süt a nap is... jó kedvem lett. 

  — írta a posztban a színész, rendező.

 • Egyetlen akción belül három kötényt adni még a legnagyobbaktól is különleges bravúr. Hát még egy kutyától!

  Márpedig ez történt, amikor a Sloboda Tuzla–Posusje boszniai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés első perceiben a pályára szaladt egy kis fekete kutya. A technikás kóbor eb megszerezte a labdát, és három játékost is felbőrözött, mielőtt egy pályamunkás fel nem kapta a kutyust, és levitte a pályáról.

  2021-09-26 09 12 59-Window.png
  Fotó: FK Sloboda Tuzla / Twitter

  A mérkőzés különben 1–1-es döntetlennel ért véget, a kutyát pedig elnevezték Dognaldónak. Egyelőre még nem kapott szerződést, de mindkét csapat vezetősége fontolgatja, hogy leigazolják. 

 • Nem feltétlenül ezekre a pillanatokra lesz majd nyugdíjas éveiben a legbüszkébb.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 12.51.13.png
  Fotó: The Sun Showbiz / youtube

  A The Sun brit napilap YouTube-csatornáján jelent meg egy kicsivel több mint félperces videó, melyben Nicolas Cage látható enyhén illuminált állapotban. A színész egy fekete pólóban, valamint egy párducmintás nadrágban ül mezítláb a patinás Las Vegas-i Lawry’s The Prime Rib nevű étterem kanapéján, ahonnan látszólag mozdulni is alig tud. 

  Ez természetesen az étterem munkatársainak is feltűnt, egyikőjük pedig szólt is Cage-nek, hogy szedje össze magát, vagy hagyja el az éttermet.

  A színész a kérésnek eleget téve nagy nehezen felvette a papucsát, és elkezdett kicsoszogni az étteremből, de mivel menni is alig tudott, ezért a biztonságiak segítették ki a bejáraton. 

  Az erről készült felvételt itt nézheti vissza: 

 • Erre senki sem számított.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 8.57.35.png
  Fotó: ePro Team: Support for Eminem & Shady Records / youtube

  Egy detroiti tévécsatorna reklámszünetében robbant a hír, miszerint Eminem, eredeti nevén Marshall Matters a 2002-es, 8 mérföld című film főcímzenéjéből, a Lose Yourself szövegéből is ismerős „Mom's Spaghetti” néven nyit éttermet szülővárosában.

  A félperces reklám bemutat néhány ételt, mely már a nyitáskor elérhető lesz az étlapon, ilyen lesz például az Amerikában ikonikussá vált húsgolyós spagetti, de a betérőknek lehetőségük lesz egy igazán különleges spagettis szendvicset is megkóstolni. Az étterem természetesen saját logót is kapott, méghozzá egy villával átszúrt szívet, melyen a „Mom's Spaghetti” felirat látható. 

  A detroiti étterem nyitására ráadásul már nem is kell sokat várni, a legfrissebb információk szerint szeptember 29-én kóstolhatja meg a nagyérdemű „anyu spagettijét".

   (Forrás: LadBible)