Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az idős hölgy nem éppen a repüléstől viszolygók sorát erősíti. 

  Northfoto/
  Northfoto/
  Fotó: Sue Ryder / SWNS

  Egy 93 éves félémet nem ismerő brit nagymama, Betty Bromage halált megvető bátorsággal rögzítette magát egy repülőgéphez. A nyugdíjas hölgyet egy csokoládészelet tévéreklámja inspirálta arra, hogy a szárnyas tetejére álljon, hogy teljesítsen egy teljes repülési kört, aminek a végén még Guinness-rekordot is felállított. A vakmerő nagyi ugyanakkor nem először teszi meg az észvesztő utat,

  már ötödik alkalommal emelkedett a felhők közé, profikat megszégyenítő módon. 

  Extrém hobbiját még 87 esztendősen kezdte el, amikor is az említett reklámfilmet látva azt gondolta „ezt ő is megtudná csinálni”. Betty a sima kedvtelésen túlmutatva, küldetése céljának tekinti a jótékonykodást, ezért adományokat gyűjt minden felszállásával a Sue Ryder palliatív ellátással foglalkozó jótékonysági szervezet számára. A legutóbbi repüléséről készült felvételeket itt láthatja:

  via (Daily Mail)

 • A Kardashian-klán realityműsora újabb évaddal tér vissza.

  GettyImages-1186820071 (1)
  Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

  A családi drámákban bővelkedő The Kardashians ismét visszatér a képernyőkre, és a második évad eseményei pontosan ott veszik fel a fonalat, ahol a történések korábban abbamaradtak. Ugyan a széria lényegében leköveti a celeb família hétköznapjait, azok semmilyen szempontból sem mondhatóak átlagosnak.

  A média rivaldafényében élő lánytestvérek magánélete és szerelmi viszonyaik jól ismertek lehetnek, ennek ellenére a család tagjai visszatérésükkel az emberközelibb oldalukat is igyekeznek majd megmutatni a nézőknek. A második évad itthon a Disney+ kínálatában fog megjelenni szeptember 22-től, a hozzátartozó kedvcsinálót pedig itt tudja megtekinteni: