Ákos, Bátor
4 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Mirror számolt be arról, hogy egy brit lány, Rachel Horne mindössze három napi ismeretség után otthagyta munkáját egy „nomád módon élő" férfiért, akivel azóta össze is házasodtak. 

  A lány Florian Roquais-t egy spanyolországi nyaralás alatt ismerte meg és állítása szerint lenyűgözte őt a férfi életvitele. 

  Annyira szabad és boldog volt, a folyóban fürdött nap mint nap és minden reggel új kalandokra ébredt fel

  – idézte fel. 

  Emiatt hazatérve beadta felmondását és a következő három hónapot Skóciában töltötték vadkempingezéssel (ott ugyanis ez bizonyos feltételek mellett engedélyezve van).

  Ez a kiruccanás pedig olyan jól sikerült, hogy a pár úgy döntött: hosszútávon is ilyen életvitelt szeretne folytatni, de kicsit komfortosabb körülmények közt. Ezért vettek egy napelemekkel felszerelt Peugeot Boxer és megcélozták Franciaország hegyeit. 

  A kilátás nem volt rossz, annyi biztos
  A kilátás nem volt rossz, annyi biztos

  Végül aztán annyira bejött nekik a közös élet, hogy 2020 novemberében össze is házasodtak.

  Az esküvőt mindössze 30 fontból szervezték meg.

  Nem vitték túlzásba a  ceremóniát
  Nem vitték túlzásba a  ceremóniát

  A pár azóta is boldogan éli életét, noha a koronavírus-járvány miatt kevesebbet tudnak utazni, mint amennyit szeretnének. 

  Van.png
 • Két év után szakított egymással Holly Madison és párja, Zak Bagans. A TMZ forrása szerint a modell néhány hete rakta ki a férfi szűrét, de egyébként úgy tartják, hogy nem rossz viszonyban váltak el, sőt, baráti viszonyt ápolnak. Holly egyébként nem sokkal azután jött össze a paranormális jelenségekért rajongó Zakkel, hogy elvált volt férjétől, Pasquale Rotallától.

  A modellt sokan Hugh Hefner barátnőjeként ismerték meg, a Playboy villa lányai című reality műsorból. Holly később könyvet írt minderről, Lenn a nyúl üregében címmel, amelyben sok dolgot tisztázott a mogullal való kapcsolatáról.

 • Egy tiktokker, aki markiedinh néven található meg a videómegosztó oldalon, valószínűleg nálunk tanul és itt is él.

  Screen Shot 2021-02-26 at 11.44 - #nekedbe #budapest nhạc nền -
  Fotó: markiedinh / tiktok

  Elég sok TikTok-videója szól arról, hogy a magyarok miért fejezik ki magukat furcsa szavakkal.

  Ilyen például a „sárgaház” fogalma: nem érti, hogy miért ez a neve annak a helynek, ahova az elmebeteg embereket viszik be kezelésre.

  De a legviccesebb, amikor azokat a kifejezéseket értelmezi, amikben zöldségek nevei szerepelnek, mint a tök jó, amit lefordít angolra, és így teljesen más értelmet nyer a szó, mert a tök az pumpkin. Egyszerűen nem tudja összerakni, hogy a fokhagymapopó kifejezést miért a fokhagymával és nem a kicsi/formás szóval helyettesítjük. Végezetül a tiszta retek kifejezést fordítja le, hogy tiszta mint clean és retek mint radish.

  Érthetetlen számára.

  Ha belegondolunk, tényleg milyen értelmetlenül hangozhatnak egy külföldinek ezek a kifejezéseink.

 • Valahol szórakoztató tud lenni híres modellek napi rutinját, sminkelési tippjeit és trükkjeit nézni, hallgatni, mivel az esetek nagy részében, amikor a rajongók, a közönség is láthatja ezeket az embereket, akkor azért gyanúsan profi sminkesek csinálják meg az arcukat. 

  Ettől függetlenül, aki tudni akarja, hogy mit kell magára kennie ahhoz, hogy olyan ragyogó arcbőre legyen, mint Irina Shayknak, az most megnézheti ezt a videót, amiből mindenre választ kap.

  Pár érdekesség:

  • "Imádom a sminket, de fontos, hogy mindig te viseld a sminket, ne a smink viseljen téged" - mondta a modell
  • Minden reggele úgy indul, hogy megiszik egy pohár citromos vizet, majd ken magára valami aranyozott bőrápolót. Hogy miért aranyozott verziót használ? Ahogy ő fogalmaz: "Orosz vagyok, imádom az aranyat."
  • Táskás szemre egyből jégkockát tesz.
  • Lényegében ennyi. 

  Egy nagy titok, amit nem mondott el, hogy azért ilyennek, konkrétan Irina Shayknak kell születni ilyen flawless és fresh arcbőrért.