2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A főpolgármester személyesen is meglátogatta a tetoválószalont.

  DSC5761
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  A választási kampányidőszak ideje alatt ismét ellepték a köztereket a jelölteket hirdető plakátok, így többek között Karácsony Gergely arca is sok helyen visszaköszönt úton-útfélen. Az elmúlt időszakban szinte lehetetlen küldetésnek számított akár csak egy tömegközlekedési eszközre felpattanni úgy, hogy valaki ne találkozzon egy választásiplakáttal. 

  A főpolgármester képmása a budapesti Street Art Tatoo stúdió tulajdonosát is megihlette, aki a blogjukon számolt be arról, hogy órákig dolgozott a részleteken, hogy a lehető legélethűbb portrét alkossa meg. – szúrta ki a hvg. 

  A tetoválóművész keze munkája aztán a szalon egyik munkatársának bokájára került. A folyamatot dokumentáló TikTok-videó pedig felpörgött a social médián, és nagy meglepetésükre maga Karácsony Gergely is reagált rá. Ezek után a főpolgármester nem bírta megállni, hogy ne vethessen egy pillantást a róla készült alkotásra, így személyesen látogatta meg a stúdió munkatársait.

 • Gyerekkori szobájában született jó néhány daluk.

  DSC4444
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  A ValMar duó, azaz Valkusz Milán és Marics Peti sokáig nem csak a fesztivál színpadokon osztoztak, de egy közös albérleten is, nemrég viszont elérkezettnek látták az időt arra, hogy szétköltözzenek. Mint korábban elmondták, a bérleményük inkább egy „afterlaknak” volt tekinthető, de folyamatosan félretettek, hogy egyszer mindketten saját házat vehessenek.

  Valkusz máris saját otthon kialakításába kezdett, ám amíg a munkálatok tartanak, hazaköltözött, és a gyerekkori szobájában lakik, írja a Blikk.

  Nagyjából tizenhat éves koromtól laktam abban a szobában, amelyikbe most visszaköltöztem. Van egy kis déja vu érzésem, itt született jó néhány dalunk, amiből sláger lett. Így az egésznek van egy sajátos hangulata, hogy a mostani fejemmel ott lakom

  – árulta el a Sláger FM-en az énekes, aki már nagyon várja, hogy a munkálatok befejeztével birtokba vehesse az első saját otthonát.

  „Amennyire az időm engedi, igyekszem kivenni a részemet a munkálatokból, de főleg a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Egyrészt nekik megvan a rutinjuk, másrészt anyukám nem egy ház- és kertfelújítást vezényelt már le, neki nagyon megy ez. Ráadásul előfordult, hogy amikor valahova én telefonáltam árajánlat miatt, és meghallották a nevem, jobban fogott a ceruza. Úgyhogy ezért is jobb, ha a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Persze, amiben tudok, igyekszem segíteni” – tette hozzá az előadó, aki előre tart a költözéstől.

 • Sokan a hasonmásának tartják az új szépségkirálynőt.

  Hétvégén Katzenbach Andreát választották meg a Miss World Hungary szépségverseny idei győztesének. A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. A közösségi médiában több hozzászóló is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít Kulcsár Edinára, akinek a fejére 2014-ben került korona. Most a Bors felkereste az érintetettet, hogy mit gondol az aktuális győztesről. 

  Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával

  – mondta az egykori szépségkirálynő, aki leszögezte, a nemzetközi versenyen nehéz megjósolni, hogy fog teljesíteni Katzenbach, ugyanis a világ legszebbjeivel fog majd megmérettetni.

  Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne...

 • Egy brit anyuka esetét kapta fel az internet, aki öt évvel ezelőtt végeztetett el magán kozmetikai kezelést, de mostanra a közösségi médiában kürtöli világgá, mennyire megbánta.

  A 28 éves Lorna Holmes ugyanis olyan hírességeket bálványozva nőtt fel, mint a realityk világából ismert Kardashian-nővérek, és ő is jól látta, ahogy az évek során a trendek szerint változik a külsejük. Így fiatalon, 23 évesen úgy döntött, hogy ő maga is dús ajkakat csináltat magának, és két év alatt számos injekciós kezelésen esett át.

  Mint mondta, akkoriban nem sajnálta rá a pénzt és az eredménnyel is kellőképp elégedett volt. Lorna azonban idővel kezdett rájönni, hogy az ajkai megcsináltatása nem segít azon, hogy egészséges önképet alakítson ki magáról, ezért abbahagyta a kezeléseket. A megereszkedett ajkakat viszont nem tudta elkerülni, így valószínűleg plasztikai beavatkozáson kell átessen, hogy ezt korrigálják.