Lukács
1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szaszák Zsolt, a Sztárban sztár leszek! versenyzője nagy port kavart előző héten, miután L.L. Junior erősen kritizálta utánzását egy azóta törölt Facebook-posztban. A fiú nem kért bocsánatot, inkább személyesen simította volna el az ügyet Juniorral, amire nem került sor.

  szaszák zsolt.png
  Fotó: Sztárban Sztár leszek! / TV2

  A műsor tegnapi esti adásában Mester Tamás Altass El című számát kellett előadnia. A produkció Tóth Gabi szemébe könnyeket csalt, de Pápai Joci és Majka már kevésbé voltak elragadtatva tőle, le is pontozták a versenyzőt.

  Így lett a harmadik élő adás kiesője Szaszák Zsolt.

  A produkciót itt nézheti vissza:

  Itt pedig a zsűri értékelését:

 • Ahogy már az Index is megjósolta, a Blink-182 dobosa harmadjára tényleg egy Kardashian-klán tagot vesz feleségül.

  GettyImages-1328076856
  Fotó: Jeff Bottari / Getty Images Hungary

  A pár tavaly decemberben kezdett el randizgatni, azóta pedig sülve-főve együtt vannak, számos alkalommal kerülnek intim közelségbe nyilvánosan, Travis pedig már a lány nevét is a szívéhez varratta.

  Ezzel a tempóval várható volt, hogy hamarosan lánykérés lesz.

  Az eljegyzésre a hétvégén került sor, amit Kourtney a tengerparton készült fotókkal és egy "örökké Travis Barker" címmel jelentett be Instagram-oldalán.

  A kommentekből ítélve az egész Kardashian-Jenner család nagyon örül a hírnek, és már az eljegyzési bulit is megtartották.

 • Nem mindennapi pillanatot sikerült egy fotósnak elkapnia.

  Az élénk kék rovar szépen pózolt, miközben türelmesen várakozott a lombokon, hogy elkapja az előtte elhaladó legyeket és szúnyogokat, hogy végre egy kis kora reggeli harapnivalóhoz jusson.

  A képeket Kevin Robinson természetfotós készítette a Scunthorpe közelében lévő Messingham Sand Quarry természetvédelmi területen. A 62 éves Immingham városából származó férfi elmondása szerint a hajnali szitakötők elképesztő látványt nyújtottak, hiszen legtöbbjüket még harmat borította. 

 • Úgy alakult, hogy az Egyesült Királyság két legnépszerűbb előadója, Ed Sheeran és Adele majdnem egy időben adja ki legújabb lemezét.

  Az énekesnő várva várt albuma november 19-én jelenik meg, alig néhány héttel azután, hogy Sheeran október 29-én kiadja Equals című lemezét.

  Adele azonban nem idegeskedik emiatt.

  Pár napja a brit Heart rádióban adott interjút, amikor a műsorvezető felvetette, hogy Sheeran albuma ugyanazon a napon jelenik meg, mint az övé, amire meglepődve kérdezett vissza az énekesnő.

  A műsorvezető megnyugtatta, hogy ne essen pánikba, nem egy napra esik a két megjelenés, amire Adele zseniális csak ennyit reagált:

  Én nem pánikolok, ő pánikolhat.

  Mindezt néhány ördögi kacajjal megfűszerezve. Tekintve, hogy az énekesnő új dala már most mekkora sikereket ért el, valóban nincs oka aggodalomra.

  (Forrás: Indy100)