Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Index is beszámolt már arról, hogy horrorfilm készül a Micimackó alapján, amelyben Mackó és Malacka közösen fognak tinikre vadászni.

  mac
  Fotó: Instagram

  Természetesen nem a Disney égisze alatt készül a Micimackó: Méz és vér című elképesztően trash-nek ígérkező horrorfilmje, amiben a Százholdas pagony lakóinak öltözött elmebetegek indulnak áldozatokat keresni. Nemrég kiderült, hogy nem csak Mackó és Malacka lesz benne a filmben, hanem Füles is, akit a címszereplő és legjobb barátja, nos, megesznek valamikor a film elején.

 • A színész még mindig tudja, mitől döglik a légy. Ez esetben a méh.

  atkinsown
  Fotó: YouTube

  Június 24-től kerül be a Netflix kínálatába a Mr. Beant alakító Rowan Atkinson legújabb vígjátéksorozata, amiben a címszereplő egy olyan férfit alakít, aki luxusházakat őriz. Az egyik nyugisnak tűnő napja azonban katasztrofálissá válik, miután képbe kerül egy pimasz méhecske.

 • Nem véletlenül tolódott a szertartás. 

  A páros eredetileg 1956-ban találkozott, azonban mindketten házasok voltak akkoriban, Alex akkor kérte meg Jane kezét, amikor a hölgy elvált az első férjétől. Mindkettőjüknek volt már gyermeke a korábbi kapcsolatából,

  A szülői feladatok, illetve a biztos anyagiak megteremtése pedig fontosabbnak bizonyult, mint egy házasság, így az évek csak úgy repkedtek, de ők maguk soha nem álltak oltár elé.

  Egészen mostanáig. A 89 és 90 éves Jane és Alex Hamilton vasárnap végre kimondta a boldogító igent, mindössze 60 évvel azután, hogy eljegyezték volna egymást még 1962-ben. 

 • Képernyőkép 2022-05-28 171834.png

  Rubint Réka Instagram-posztjából derült ki, hogy az unokahúga mostantól feleség.

  Drága Rella & Soma! Hosszú-hosszú életen át tartó, VÉGTELEN boldogságot kívánunk Nektek, egészségben, szeretetben! Drága Rella! Vidd tovább a szerelmetekben és a jövőbeni családotokban azokat az értékeket, amit a Rubint család őriz! Minden körülmények közt legyetek egymásnak kitartó SZÖVETSÉGESEI! Mert ez a Titok! Sok BOLDOGSÁGOT!!!

  – olvasható a megosztott kép mellett, amellyel Schobert Norbert párja megmutatta a Rubint Rella és Novothny Soma Zsombor boldogságát. 

  Az életmódtanácsadó-fitneszedző és a jelenleg Cipruson játszó futballista egyébként 2018 óta alkot egy párt és 2019-ben jegyezték el egymást. Rubint Réka Instagram-sztorijából az is kiderült, hogy az ara fel is vette a férje nevét, így mostantól Novothny-Rubint Rellának hívják.