16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az dalszövegíró-énekesnő Brocarde akkor "találkozott" Edwardoval, a szellemmel, amikor utóbbi berontott a hálójába, és olyan örömeket okozott neki, mint még senki más korábban.

  mi
  Fotó: YouTube

  Azóta elválaszthatatlanok (legalábbis a nő szerint), és Halloweenkor össze is házasodtak a londoni Asylum kápolnában. Ugyan a nagy napjuk terv szerint történt, a Barry Islanden töltött nászút már kevésbé volt sikeres.

  Brocarde állítása szerint ugyanis férje elrontotta az egész utat.

  "Edwardo azt hitte, hogy nagyon romantikus és szenvedélyes lesz azzal, hogy a földre teper a homokba, miközben én csak meg akartam vele osztani a fagylaltomat. Mindenem olyan lett, az arcom, a hajam, amibe a homok is belekerült, ezért úgy néztem ki, mint aki összeverekedett egy hatalmas sirállyal." - panaszkodott a feleség.

  Innentől kezdve pedig minden csak egyre rosszabb lett: Edwardo egyre kiszámíthatatlanabbá vált a feleség szerint, és mivel szellem mivolta miatt nincs bankkártyája sem, ezért mindent Brocarde fizetett. Ezen az sem segített, hogy fantom kedvese imádja a hotel minibárjának kifosztását, ez pedig nem olcsó mulatság.

  "Amikor megérkeztünk a hotelbe, azt javasolta, hogy rendeljünk 12 üveget a legjobb pezsgőjükből, pedig tudta, hogy én fizetem a számlát majd!"

  (via)

 • A doktornő szerint Visváder Tamás jobban tenné, ha feladná a versenyt, állapota ugyanis még rosszabbra is fordulhat a farmon.

  Képernyőfotó 2022-12-09 - 0.20.28.png
  Fotó: TV2

  Szomorú fordulatot vett a Farm VIP a Sárgák egyik játékosa, Visváder Tamás számára. A férfi kezét kétszer is megcsípte a darázs, ami másnapra annyira beadagdt, hogy ujjait sem bírta rendesen mozgatni, hajlítani. Természetesen azonnal orvosi ellátásban részesült, majd a következő délután ismét megvizsgálta a műsor doktornője, aki rossz hírt közölt a továbbra is csúnya seb láttán.

  „Ilyen állapotban nem biztos, hogy érdemes folytatni a játékot. Az egészségednek az lenne a legjobb, ha hazamennél és meggyógyulnál” – mondta a szakember, hozzátéve: ennek a sérülésnek 2-3 hét szükséges, hogy begyógyuljon, a jelenlegi körülmények között azonban inkább az elfertőződés veszélye áll fenn. 

  Visváder csalódottan hallgatta a doktornőt, majd társainak is elmesélte, milyen diagnózist kapott. Úgy döntött, a termelési feladat végéig, ha állapota engedi, mindenképp kitart, hiszen szeretné csapattársait a lehető leginkább támogatni, bár azt is belátta, fél kézzel nincs sok esélye a játék hátralévő részében. 

  „Nehéz, hogy az élet írja a forgatókönyvet helyettem” – összegezte helyzetét Visváder, aki pontosan még maga sem tudja, mi lesz a sorsa az elkövetkezendő napokban.