Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem csak exével, annak új párjával is jó viszonyt ápol.

    Öt év után véget ért Farkas Alexa és nála 26 évvel idősebb férje házassága, amelyet az egykori ÉNB szereplő jelentett be néhány hete közösségi oldalán. Bár már fél éve külön élnek, a házaspár egyelőre még nem vált el, sőt, a nő vezeteknevét is meg szeretné tartani, új kapcsolatra gondolni sem akar. Ennek ellenére a férfiak szabályszerűen bombázzák őt, amióta kiderült, újra egyedölálló.

    Volt, aki házassági ajánlatot tett, és szép számmal akadnak olyan fotók is, amelyeket el sem hiszem, hogy el mernek küldeni férfiak

    –  kezdte a Blikknek Farkas, hozzátéve: már ki is kellett írnia Instagramjára, nem társkereső az oldala, nem kíván férfiakkal ismerkedni a közeljövőben.

    „Teljesen jól érzem magam most egyedül, nem azt mondom, hogy apácaéletet szeretnék élni, de nem is keresek most semmiféle kapcsolatot, jó így, egy kicsit magamban, hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom és azt csinálhatom, amit én szeretnék.”

    Mint elárulta, exével baráti viszonyban váltak el, ami megkönnyíti, hogy fenntartsák munkakapcsolatukat.

    De nem csak vele, az új párjával is jóban vagyunk, sőt, olyan is előfordul, hogy Balázsnál alszom, amikor épp Budapesten kell lennem. Ez leginkább olyankor fordul elő, amikor ők elutaznak, de természetesen ezt is előre megbeszéljük, hiszen nem szeretnék nekik sem kellemetlenséget okozni.

  • Repül a telefon, ki tudja, hol áll meg.

    Villámsebességgel terjed az interneten egy friss felvétel Alec Baldwinról, akit egy New York-i kávézóban kezdett provokálni egy nő.

    Az erről készült videó szerint a mobiljával folyamatosan filmező hölgy azzal lépett oda a színészhez, hogy kimondassa vele, „szabadságot Palesztinának”, de ezt akárhogy kérlelte, nem sikerült elérnie, így a Rust című film forgatásán történ balesettel kapcsolatban kezdte faggatni a produkció operatőrét véletlenül meggyilkoló Baldwint, kib*szott bűnözőnek nevezve őt.

    Nem megyünk börtönbe, Alec? De másokat rácsok mögé küldesz?

    – tette fel a nemrég meghozott, a fegyvermester bűnösnek találó ítélet kapcsán kérdését a nő, akit először a hely dolgozója, majd maga a színész próbált kitessékelni a kávézóból, sikertelenül. Ekkor Baldwin a nőhöz lépett, és kiütötte a kezéből a telefont: 

  • Az utcára menekült az Ázsia Expressz stábja, a műsorvezető elcsukló hangon nyugtatta családját.

    Drámai felvételekkel jelentkezett be Instagram követőihez Ördög Nóra: földrengések sora rázta meg Tajvan azon területét, ahol épp az Ázsia Expressz új évadát forgatják. A tévés, mint bejegyzésében írta, kollégáival remélték, hogy mire ők a Fülöp-szigetekről odaérnek, már nem észlelnek földmozgásokat:

    „De nem így lett... Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak... A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza...” – fogalmazott Ördög, videós anyagában pedig megmutatta, hogyan kaptak az este folyamán többször is vészjelzést telefonjukra, de a szobájában kilengő tárgyakat is rögzítette. 

    Azért a helyiek is kiszaladtak, gyerekek pizsamában. Réka fent van a szállodában a huszadikon és azt mondta, hogy ő érezte, azt mondta ott para volt 

    – mesélte a műsorvezető, aki más stábtagokkal együtt rendre az utcára menekült. Egyik alkalommal innen hívta fel családját is:

    Igazából az volt az ijesztő, hogy felébredtem rá...Egy kicsit félek. De csak kicsit, mert szerintem itt ez teljesen normális.

    – magyarázta, majd utólag bevallotta, sajnálja, hogy elmondta rögtön férjének és kislányának a dolgot, nem akarta őket megijeszteni, csak nem értették, miért van ébren.

  • Győrben kezdtek új életet párjával.

    Tíz hónapja már, hogy egy párt alkot Danics Dóra és Baka Bence, januárban pedig össze is bútoroztak – Győrbe költöztek, ez a város ugyanis nagyjából félúton van a kettejük számára munkaügyileg fontos Budapest valamint Szombathely között.

    „Nagyon-nagyon élvezzük! Nagyon harmonikus! Nincs konfliktus köztünk, mindent megbeszélünk” – mesélték három hónapja tartó közös életükről a szerelmesek a Reggeli műsorvezetőinek. Az énekesnő nem hétköznapi módon talált rá szerelmére: a tavaly nyáron képernyőre került Celebrandiban ismerkedtek meg, azóta tart kapcsolatuk.

    „Szerintük ez a műsor miattunk jött létre, nekünk szervezték, hogy mi találkozhassunk” – mesélte az X-Faktor egykori győztese, aki nemrég Egyiptomot járta meg párjával, most pedig Thaiföldre készülnek.