Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •   A Netflix hivatalos Twitterén jelentették be: érkezik az animációs antológia sorozat negyedik szezonja!

  ldr
  Fotó: YouTube

  A Love, Death + Robots még 2019-ben debütált a Netflixen, és az első, 18 epizódos évadban más és más történetekkel ismerkedhettünk meg. A második és harmadik szezon már rövidebb, előbbi 8, az idén májusban megjelent évad pedig 9 részből állt, azt azonban nem tudni, hogy a 4. etap hány epizódból fog állni, ahogy pontos premierdátumot sem kaptunk még a bejelentés mellé.

 • A bárányok hallgatnak gonoszát idézi ez a Hannibul-dog Lecter kutyus, akinek maszkot kell viselnie, hogy ne egyen állandóan szöcskéket.

  Olive, a kis francia buldog az utóbbi időben gyomorpanaszokkal küzdött, amihez egy kiadós hasmenés is párosult. Mint kiderült, a kutyus a kertben úgy falatozza a szöcskéket, mintha cukorkák lennének, ezért a gazdái kitalálták, hogy maszkot fognak Olive-ra adni, hogy ezzel állítsák őt le.

  Az ötlet be is vált, ám a kutyus most úgy néz ki, mint Hannibal Lecter.

 • Nem csak az embereknek van ám melege, az angliai Swanseaben élő Pepper, a törpemalac is igyekszik átvészelni a hőséget, nem is akárhogyan.

  A malacka ugyanis imád napszemüvegben, piña coladat szürcsölni ezeken a tikkasztó napokon, miközben mindenki más dolgozik körülötte a farmon.

  Az élet szép.

 • Emberségből jelesre vizsgáztak a tinnyei rendőrök.

  Egy tinnyei kislány, Liza, nemrég eltörte a karját, édesanyja pedig azzal kereste fel a helyi hatóságokat, hogy különleges emberek aláírását gyűjtik a gipszre, illetve kerestek egy konkrét rendőrt is, akit hamarosan meg is találtak.

  Mint kiderült, a „kedves rendőr bácsi”, egy bizonyos Huber András főtörzsőrmester, aki meglátogatta a családot, ahol nem csak aláírta Liza gipszét, de még egy rendőrautót is rajzolt neki, a plusz ajándékról már nem is beszélve, amit a kislányak és öccsének vitt.