Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Netflixen lesz érdemes keresni a Pamela: A Love Story című új dokumentumfilmet, ami január 31-én kerül fel a kínálatba.

  pamela
  Fotó: Instagram

  A premiert azonban már megtartották, amin természetesen a Baywatch egykori sztárja is részt vett, ráadásul két fia, Brandon és Dylan táraságában.

 • Mindkettő kiütéses győzelmet ígért a rajongóknak.

  GettyImages-1460359119
  Fotó: James Chance / Getty Images Hungary

  Jake Paul és Tommy Fury évek óta rivalizál, már két korábbi alkalommal is nagyon közel álltak ahhoz, hogy a bokszringben rendezzék viszályukat, de a látványosságra eddig még nem került sor. A brit celebritás volt az, aki mindkét alkalommal visszalépni kényszerült, először bordatörés miatt, majd tavaly augusztusban megakadályozták, hogy az Egyesült Államokba utazzon a második találkozóra.

  A két hírességről azt érdemes tudni, hogy kezdetben mindkettőjüket idősebb testvérük által ismerhette meg a közönség, és nyilvános szerepléseik által sikerült később önálló médiaszereplőkké válniuk. Előbbi a botrányvideóiról elhíresült Logan Paul öccse, utóbbi a Cigánykirály, azaz Tyson Fury, minden idők egyik legjobb nehézsúlyú ökölvívójának kisebbik testvére. A közösségi médiában való üzengetéseik után végre bejelentették, hogy a páros február 26-án, Szaúd-Arábiában fog összecsapni, ahol a rivális felek nagyösszegű pénzdíjra számíthatnak. Paul és Fury most először állt szemtől szemben a ringben, hogy hírverést csináljanak összecsapásuknak az OVO Wembley Arénában.

  Nem maradt szóváltás nélkül a két férfi első találkozója, a profi bokszkarriert magának tudható Tommy Fury nem kertelt, kijelentette, ezúttal nem amatőrökkel kell megküzdenie a youtubernek, hanem egy igazi bokszolódinasztiából származó ellenféllel.

  „Jake Paul bokszkarrierje február 26-án véget ér, én pedig végre továbbléphetek a sajátommal – mondta Fury az eseményt bejelentő nyilatkozatában. – Mostanában minden alkalommal, amikor csak kiteszem a lábam, mindenki a Jake Paul elleni meccsről kérdez. Miután ez a meccs véget ér, mindenki azt fogja kérdezni tőlem, milyen érzés volt kiütni Jake Pault. A világ most látni fogja, mi történik, ha egy rendes bokszoló egy youtuberrel néz szembe.”

  (via Mirror)

 • A közelgő, harmadik évadban már nem találkozhatunk velük.

  Egyelőre nem sokat lehet tudni a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, A Bridgerton család folytatásáról. A streamingszolgáltató még tavaly berendelte a széria harmadik és negyedik évadát, az pedig már kiderült, hogy a következő szezonban Colin Bridgerton és Penelope szerelmének kibontakozása lesz a főszerepben, de ennél bővebb történetszálról vagy premierdátumról még semmi hír.

  Most annyi kiderült: a kosztümös sorozat a friss értesülések szerint hiányos szereplőgárdával tér majd vissza. Daphne, illetve az őt alakító Phoebe Dynevor sem tűnik már fel a képernyőkön, így valószínűleg a férjét játszó közönségkedvenc Regé-Jean Page sem – bár ez nem akkora meglepetés, hisz ő már a második évadban sem kapott szerepet.

  A húgát, Francescát játszó Ruby Strokesot pedig a forgatások közben fellépő ütemezési problémák miatt le kellett cserélni: az egyébként meglehetősen kevés képernyőidőt kapó Bridgerton lányt a következőkben Hannah Dodd formálja majd meg.

 • Nick Sirianni a hétvégén Super Bowlba vezette a Philadelphia Eaglest, a Nemzeti főcsoport fináléja utáni sajtótájékoztatón viszont kislánya vitte el a show-t. 

  A 41 éves szakembert a 2021-es idény előtt nevezték ki vezetőedzőnek, tavaly a Tampa Bay Buccaneers még megállította a rájátszásban a Sasokat, idén viszont a remek alapszakaszbeli teljesítményt két playoffsiker követte, és már csak a Kansas Cityt kellene legyőzni a bajnoki címért.

  47297083 3606061 52a546c3662b87ce5cb1f94de2c45abc wm
  Fotó: Getty Images

  A San Francisco 49ers elleni sikert követően Sirianni épp arról kezdett beszélni az újságíróknak, hogy mennyire fontos volt, hogy már a mérkőzés elején előnybe tudtak kerülni, amikor kislánya, Taylor annyira heves mozdulatokkal kezdett gesztikulálni, hogy mindenki rá figyelt már – ennél már csak az volt bájosabb, amikor elszégyellte magát, miután rászólt az édesapja.