Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerda este menetrendszerűen tartották meg a ValóVilág 12. negyedik kihívását, ahol a hétfőn kiválasztott VV Ádi nevezte meg leendő párbajellenfelét. A srác beszédében elárulta, három név is megfordult a fejében, de Dorkát gyorsan kizárta, mert nem érezné magukénak a szituációt.

  „Úgy gondolom, ezt többször elhangzott, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában” – fordult helyette Valenhez, majd arról beszélt, őt arra tanították, keresse a kihívásokat, és mérkőzzön meg az erős ellenféllel, ugyanakkor továbbra is szeretne játszani és taktikázni is, így felállította az alig egy hete érkezett, nézői ágon bekerült Rubent, és a kezébe nyomta a kék kendőt.

  „Adj egy pacsit, szeretlek, örülök, hogy megismertelek, és ezt a kendőt pedig kösd rá a szentesi barátodra, mert az én kihívottam Valen” – jelentette ki Ádi, félrevezetett társai hatalmas megelepetésére. A két fiú vasárnap este méri majd össze erejét és népszerűségét.

 • 20. születésnapján is csak a nála jóval idősebb alkalmazottjai voltak jelen.

  Billie Eilish napjaink egyik legismertebb popsztárja, és mindössze 22 éves kora ellenére már több mint 8 éve jelen van a zeneiparban. Első átütő sikerét 14 évesen, az Ocean Eyes című számával szerezte, két évvel később pedig megjelent debütáló albuma, ami rögtön a világsztár státuszba emelte. Friss interjújában a kétszeres Oscar-díjas előadó arról mesélt, nem volt egyszerű számára ez az időszak.

  Nos, minden barátomat elveszítettem amikor befutottam. Hirtelen híres lettem, és már nem tudtam senkivel sem kapcsolódni. Kemény volt, nagyon nehéz

  – kezdte az énekesnő, hozzátéve: egyedül legjobb barátnője, Zoe volt az, aki akkor is most is mellette maradt.

  Ez főleg 20. születésnapján szúrt szemet Eilishnak, akkor realizálta ugyanis, hogy partiján lévő barátai gyakorlatilag mind csak a kollégái.

  „Emlékszem, ahogy körbenéztem a teremben, és csak olyanok voltak ott, akik az alkalmazottjaim, és mind 15 évvel vagy még annál is idősebbek nálam” – magyarázta a fiatal. Nem is tagadja, a történtek miatt nagyon fél a veszteségektől, és kötődési problémái is vannak, amik csak rosszabbodtak, miután egy korábbi, hozzá közel álló alkalmazottja is felmondott és teljesen kilépett az életéből. Eilish azóta próbál határt húzni a munka és személyes kapcsolat között, mostanra pedig sikerült új barátokat szereznie, akikért végtelenül hálás.