11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 4
Kanada 1
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27. ÉLŐ
Spanyolország 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Dancing with the Stars szombat esti döntőjére a párja is elkísérte Csobot Adélt. 

  Képernyőkép 2022-11-27 202733.png
  Fotó: Facebook

  Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád

  – írta Istenes Bence a Facebook-oldalán egy nappal azután, hogy Csobot Adél Hegyes Bertalannal az oldalán megnyerte a TV2 táncos műsorának harmadik évadát. Az RTL műsorvezetője egy közös képet is megosztott párjával, amelyen az látható, ahogy a Dancing with the Stars stúdiójának táncparkettjén állnak a díjátadó után. 

  Úgy tűnik, Istenes borzasztóan büszke Csobot Adélra, persze azért nem hagyta ki, hogy viccesen odaszúrjon neki egyet: „Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk” – poénkodott a posztjában.

 • Képernyőfotó 2022-11-27 - 18.13.22.png
  Fotó: RTL

  Bizonyára sokan emlékeznek még a ValóVilág 3. dobogósára, Leora, azaz Nagy Zsoltra, akivel nagyot fordult a világ a műsor óta eltelt 18 évben. Az egykori valóságshow-szereplő most az RTL Reggeli műsorának vendége volt, ahol az új széria indulása kapcsán elárulta, ugyan nem követi kifejezetten figyelemmel a műsort, de megvan a véleménye az aktuális villalakókról. Mint mondta, nagyon átformálódott a játék az elmúlt közel 2 évtizedben, hiszen ők anno társaival kalandvágyból, a kitörési lehetőség miatt jelentkeztek a műsorba, ám a mostani évad szereplőit már más motiválja.

  „Azt gondolom, hogy azért jelentkeznek az emberek, hogy hülyét csináljanak magukból, direkt, mert az menő. Ebből tudnak érvényesülni” – kezdte Leo, aki szerint anno a legdurvább dolog sem volt olyan extrém, mint most a legenyhébb, ráadásul a szereplők beszédstílusával sem tud egyáltalán azonosulni.

  Ennek ellenére belátja, az ő évada sem volt „kultúrsokk”, de mély nyomot hagyott az emberekben – legalábbis ezt bizonyítja, hogy mind a mai napig felismerik őt az utcán, bár már jobb szereti, ha VV Leo helyett inkább máshoz kötik őt. Hosszú ideje ugyanis természetfilmesként dolgozik, amely már kiskora óta foglalkoztatja őt. Külföldön is forgatott már, neve pedig egyre ismertebb a szakmában.

  Érdekes párhuzam, hogy egyébként az évada nyertese, Milo is hasonló szakmát választott magának, dokumentumfilm rendező lett.

 • Kozuback Kamilla, hazánk első olimpikon snowboardosa Ausztriában, a Stubai-gleccseren edzőtáborozik a kétszeres olimpiai bajnok Anna Gasserrel.

  A 18 éves kanadai–magyar lány pedig olyan trükköt tanult meg, amilyet a női mezőnyben nagyon kevesen tudnak, egy backside 1080-at. Ha Kamilla ezt versenyeken is meg tudja mutatni, az komoly helyezéseket érhet számára. 

 • Új fotók érkeztek az   Indiana Jones  jövőre érkező 5. részéből!

  Harrison Ford utoljára ölti magára ikonikus kalapját a 2023. június 29-én érkező Indiana Jones 5-ben, amihez most friss fotók érkeztek.

  A filmről folyamatosan érkeztek az információk az elmúlt időben: Indy ezúttal is a nácikkal fog megküzdeni, de ezúttal 1969-ben New Yorkban, és ebben lesz segítségére keresztlánya, a Phoebe Waller-Bridge által megformált Helena.