Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Feleségével indult sétálni, majd valami olyat tett, amire senki sem számított.

  Shia LeBeouf neve hallatán sokak számára eszébe juthat a botrány szó, a 36 éves amerikai színész az elmúlt években ugyanis többször is abba keveredett, hol zaklatás, hol valamilyen polgárpukkasztó cselekedet miatt. Bár már mindenki azt hitte, hogy LeBeouf kezd magához térni, legutóbbi cselekedetével ismét kiverte a biztosítékot az internet népénél. 

  A színész ugyanis az utcán kezdte el fogdosni barátnőjét sétálás közben, a lesifotók alapján Mia Goth mellét többször is megfogta, majd a nadrágjába is benyúlt – mindezt fényes nappal. 

 • Az  építőkockákat gyártó cég 90. születésnapja alkalmából, megnyitották a felújított Leicester Squaren található üzletüket, a bővítésnek hála, pedig jelenleg ez a világ legnagyobb Lego boltja. 

  Az ünnepélyen stílusosan, Londonhoz igazított stílusban történt, bemutatták a legújabb szetteket, és a gigászi Lego szobrokat is, amik mostantól az üzletet fogják díszíteni.

 • Elárasztotta Instagram-oldalát a fesztiválon készült képekkel.

  Nagy nap volt a tegnapi a Sziget fesztiválozók számára, korunk egyik legnagyobb popsztárja, Justin Bieber ugyanis először lépett fel Magyarországon, méghozzá nem is akármilyen közönség előtt: akkora tömeget vonzott a nagyszínpad elé, melyet talán még nem is látott a Sziget. A koncerten mi is ott voltunk, részletes kritikánkat ide kattintva olvashatja el. 

  Bár Bieber megtiltotta, hogy fellépése alatt profi fotósok képeket készítsenek róla, Instagram-oldalára szerencsére jó pár képet feltöltött, melyek többségén a színpadon látható, de néhány kép a backstage-be is betekintést nyújt.

 • Chris Hemsworth születésnapja alkalmából Instagramján mutatta meg rajongóinak, hogy gyerekkorában bizony másik szuperhős felé húzott a szíve.

  A Marvel-filmek Thorja ugyanis kisfiúként imádta Batmant, aki ugyebár a DC Univerzum egyik, hanem legismertebb figurája. 

  „A fiatalkori énem csalódott lenne a szuperhős választásom miatt” – írta a képhez Chris, aki egy Batman logós felsőben mosolyog a kamerába.

  A rajongók persze elözönlötték kommentekkel a képeket, mondván, ugyan Batmanre nem is hasonlít, de egy fiatalabb Jack Nicholsonnak simán elmenne.

  „Ne aggódj! Thor úgyis menőbb, mint Batman!” – írta egy követője.