Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A hőség az oka?
  • Jól játszott a magyar csapat?
  • A franciák nem voltak felkészülve ránk?
  • A szurkoló tömeg zavarta meg a franciákat és spannolta fel a mieinket?
  • Egyszerűen jobbak voltunk?

  Sajnos kijózanító választ kell hogy adjunk a fenti kérdésekre, mert egyik sem. Ennél sokkal egyszerűbb, illetve bonyolultabb oka volt annak, hogy szombaton 1:1-et játszott Magyarország és Franciaország a Labdarúgó Európa-bajnokságon. egyszerű, mert egy embernek köszönhető, de bonyolult, mert azért mégis egy parafenomén által küldött energiákról van szó.

  Igen, Uri Geller oda tette a két kezét a sík képernyős tévéjének kijelzőjéhez, és küldte az energiát. Meg is jegyezte, hogy ha a magyar csapat nyerni fog, akkor az neki lesz köszönhető. Ilyenkor most nehéz eldönteni, hogy a döntetlent is neki kell-e megköszönni és kiszámlázni a megfizethetetlen értékű energiákat, de több, mint valószínű, hogy ebben a bravúrban is benne volt a keze.

  Szóval még egyszer:

  Szép volt , fiúk! Köszönjük, Uri!

  (Borsonline)

 • Nem éppen megszokott, hogy egy helynek azért kell bezárnia, mert túl jól megy a szekér. Ördög Nóráékkal mégis ez történt legutóbb. A Nekem a Balaton nevű kis boltjuk sok bosszúságot okozott a helyieknek. A balatonakarattyai kisbolt annyira népszerű volt, hogy egyes vendégek akár az ország távoli pontjáról is eljöttek ide vásárolni. A balatonakarattyai kisbolt viszont a helyieknek nagyon nem tetszett. Ennek nagyon egyszerű oka volt: nem Ördög Nóra, illetve Nánási Pál személye okozta a gondot, hanem az, hogy vendégek állandóan rossz helyen parkoltak. Így a csendes utcából egy nagy forgalmú parkoló lett. 

  A műsorvezetőnő és fotós férje belátta, hogy ez így és itt nem mehet tovább. Elhatározták, hogy a boltnak költöznie kell. Jelentjük, hogy az áttelepülés megtörtént,

  a Nekem a Balaton újra kinyitott.

 • GettyImages-1228930858
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Az ember, aki csak feltöltött magáról egy videót, amin üdítőt iszik, gurul a gördeszkáján, közben pedig a Fleetwood Mac szól a háttérben, most berobban a szeszes italok piacára. Nathan Apodaca korábban is adta már a nevét és arcát különböző dolgokhoz. Mi is írtunk róla, hogy meghívták sztárfellépőnek Joe Biden beiktatására. Most még ennél is nagyobb dolog történt vele: saját alkoholos itala lesz.

  A Beatbox nevű márka Doggface, azaz Nathan Apodaca aláírásával dobja piacra új piáját, ami áfonya ízesítésű, de, ami még fontosabb, alkoholt is tartalmaz. Nem is keveset, hisz a 11%-os alkoholfokkal olyan erős lesz, mint egy bor. És ezért 4 dollárt kell fizetni.

  Magyarországi forgalmazásról egyelőre nincs hír. De az USA-ban se lesz egyszerű megszerezni, mivel 2000 helyen lesz kapható. Mondjuk a nagy élelmiszerláncokban hozzá lehet majd jutni, illetve hó végére online is rendelhető lesz, elvileg.

  (TMZ)

 • GettyImages-1203863832
  Fotó: Gary Gershoff / Getty Images Hungary

  Vannak olyan színészek, akik nem szeretik magukat visszanézni a filmvásznon. Gwyneth Paltrow is ilyen. Egyszer még azt is kifejtette, hogy egyenesen rosszul van, ha viszontlátja magát. 

  De van egy kivételel ezalól. Mégpedig a Wes Anderson által rendezett

  Tenenbaum, a háziátok című film.

  És ezt sem amiatt mentette fel a gyűlölete alól, mert kifejezetten büszke magára benne, hanem édesapja emléke miatt. 

  Van egy emlékem, amikor apám kilátogatott. Aznap jött el, amikor egy olyan jelenetet forgattunk, ahol leszállok a buszról, és Richie felvesz. És az apám is ott volt. Nagyon különleges nap volt

  – mondta Paltrow a Tribeca Filmfesztiválon tartott beszélgetésen.

  Gwyneth édesapja alig egy évvel a film premierje után hunyt el rák és tüdőgyulladás szövődményei miatt.

  Nagyon, nagyon, nagyon utálom filmben nézni magam, és ez az egyetlen jelenet, amit meg tudok nézni az egész karrierem alatt.

  (via: Buzzfeed)