Diána
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ország talán leghíresebb rappere irigylésre méltó karriert futott be a ValóVilágban való szereplése óta, a hosszú évek alatt pedig hol elképesztően jó, hol pedig kevésbé jó formában volt, azt azonban nem lehet elvenni tőle, hogy mindig is fontos volt számára a testmozgás és az egészséges élet.

  Mint arról nemrégiben az Index is beszámolt, Majkáék közel egy évtizednyi együttlét után augusztus végén végre összeházasodtak, melynek persze jócskán megadták a módját: háromnapos volt ugyanis az esküvő. Semmi kétség afelől, hogy a rapper a lehető legjobb formájában szeretett volna az oltár elé állni, mely a fotók alapján össze is jött neki, Majka ugyanis nem valami szél által összehordott bicepszeket villantott meg pénteken. 

  DiirDurrKandúr

  — ennyit fűzött a rapper a fotóhoz, ahol épp kigyúrt bicepszét mutogatja. 

 • A 19 éves Megan Carey és barátja már nyolc hónapja együtt voltak, amikor felmerült, hogy magukra tetováltassák a másik nevének kezdőbetűjét.

  giphy (6).gif
  Fotó: giphy.com

  Megbeszélték, hogy a fiú az ujjára tetováltatja majd a betűt, míg a lány a bikinivonala fölé, egy szivecskével. A nyolc hónap alatt egy kisebb szünet után újra összejöttek, ekkor ismét felmerült a tetoválás kérdése, amit Megan végül megcsináltatott, és úgy tudta, hogy a barátja is. Pár nappal később, hajnalban kapott egy sms-t a fiútól,

  aki üzenetben szakított vele, arra hivatkozva, hogy kimerítik a folytonos veszekedések.

  A helyzetet tovább rontotta, amikor Megan megtudta, hogy exe nem is csináltatta meg a tetoválást.

  A brit tini a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy ő tényleg azt hitte, hogy örökké együtt lesznek, a történetét pedig azért meséli el, mert szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne hamarkodjanak el egy ilyen komoly döntést.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a tetoválás sorsa.