Zoltán
-4 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fluor Tomi, még múlt hét közepén szerepelt az RTL Klub: Nagy Szám című műsorában, aminek Kovács Patrícia a házigazdája. Végig kísérhettük az életútját a műsor ráeső részében és, így betekintést nyerhettek Fluor Tomi fiatalkorába, azok a nézők is, akik ez idáig nem tudták, hogy eszik vagy isszák az előadót.

  A legérdekesebb momentuma az interjújának, a kiválasztott száma volt, amit elő kellett adnia a műsor legvégén.

  A készítők abban a hitben voltak, hogy vagy egy Wellhello, vagy egy régebbi dalát adja majd elő Fluor Tomi. Vagy esetleg egy olyan előadó számát, akit hallgatott fiatalkorában, de nem így lett és ezzel, jól meg is lepte a műsorkészítőket és persze a nézőket is. Mivel barátjának Deego-nak a Látlak című számát dolgozta fel és adta elő a műsorban, éneket és rappet keverve az előadásában.

  Deego verzió (eredeti):

   Fluor verzió (feldolgozás):

  Később, mint kiderült, Deego felesége a Fókusz kérésére el is dugott egy kamerát, hogy megörökítsék a megdöbbentő és váratlan pillanatot.

  Deego meg is hatódott, hogy barátja, az ő számát választotta és dolgozta fel.

  Fluor Tomi verziója tegnap óta elérhető a Spotify zenemegosztó oldalán is.

  Zenehallgatásra fel!

 • Nem sokaknak adatik meg a türelem ajándéka, a kairói Ahmed Hassan azonban nem kérdés, hogy részesült ebben a kegyben. A férfi ugyanis huszonkétezer gyufaszálból építette meg a kínai Mennyei Béke templomának miniatürizált változatát.

  Ahmed nem sajnálta sem az időt, sem az energiát az építkezés során, ami pedig a világítást illeti, erről sem feledkezett meg.

 • giphy (6).gif
  Fotó: giphy.com

  Az Egyesült Államokban, velünk ellentétben, zavartalanul nyitva lehetnek az üzletek, legalábbis Arizonában biztosan. Ez mégsem gátolta meg a vevőket abban, hogy összeverekedjenek. És hogy mi fajult tettlegességig? 

  Az egyikük túl közel állt a másikhoz. 

  Erre ugyan illik figyelni a pandémia alatt, de azért egy bunyót nem ér meg, főleg, hogy így aztán mindenki testközelbe került. 

  A hajhúzást, földön fetrengést, sikoltozást, világ végét itt lehet megtekinteni:

 • Tha Falcon and the Winter Soldier.png
  Fotó: marvel / youtube

  Az elmúlt órában tette közzé a Marvel a hivatalos Instagram oldalán a karakterposztereit a Sólyom és a Tél Katonája Disney+ sorozatának.

  A posztereken megfigyelhető a Parlament és a Budai Vár is.

  Ez azért is érdekes, mivel a sorozat elméletileg Csehországban forgott, és nálunk nem járt a stáb.

  Ezért most pörögnek a fogaskerekek, hogy lehet, hogy utcaképként (vágóképként) szerepel majd Budapest a sorozatban, hiszen eléggé hasonló város Prága és Budapest, vagy csak szimplán elrontották a marketingesek a plakátot?! A második felvetés érdekes lenne, hiszen egy olyan cégről beszélünk, akik mindig precízek az ilyesmiben.

  Hamarosan kiderülhet ez a rejtély, hiszen március 19-én elstartol a sorozat a Disney+ oldalán.

  Ön mit gondol?

  • 269
   Csak kellett egy Közép-Kelet-európai város a poszterekre
  • 143
   Forgott nálunk is a sorozat, de mindez titokban történt
  • 115
   Csak vágóképként szerepel Budapest a sorozatban
  • 72
   Elrontották a marketingesek