Kázmér
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Golden Globe-díj-átadó után a Variety Anya Taylor-Joyt színes bőrűként azonosította, miután elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Vezércsel című sorozatáért.

  Az argentin Taylor-Joy az első színes bőrű nő, aki elnyerhette ezt a díjat ebben a kategóriában Queen Latifah 2008-as győzelme óta, és csak az ötödik, aki valaha is megkaphatta 1982 óta, amikor létrehozták a kategóriát

  – írják egy azóta már eltüntetett bekezdésben.

  Anya Taylor-Joy a legutóbbi Golden Globe-on még így nézett ki:

  GettyImages-1304645763
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Igaz, hogy argentin felmenőkkel rendelkezik, büszkén vállalja is származását, és magát latinának vallja, de ez nem jelenti azt, hogy színes bőrű lenne. Korábban a Vulture-nak adott interjújában ezt mondta a gyökereiről:

  Tisztában vagyok vele, hogy nem nézek ki túl latinosan, de ez nem igazság. Nem akarok olyannak tűnni, aki csak felveszi ezt a szerepet, amikor igazából fehér vagyok, és szőke. 

  A Variety azóta már módosította cikket, miszerint Anya Taylor-Joy fehér latina. 

    (via: indy100 )

 • GettyImages-531518458
  Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

  Ahogy már korábban is írtunk, a színészt a Russo testvérek új filmjében, a The Gray Manben láthatjuk újra játszani. Az akcióthriller Mark Greaney bestseller könyvének adaptációja, és várhatóan a Netflix eddigi legnagyobb költségvetésű játékfilmje lesz. A streamingszolgáltató már azt is megosztotta nézőivel, hogy kik lesznek a szereplők Gosling mellett, és láthatóan erős szereposztásra számíthatunk.

  A film másik főszereplője Chris Evans lesz, de feltűnik még többek között a nagysikerű Bridgerton sorozatból ismert Regé-Jean Page, valamint Ana de Armas és Billy Bob Thornton is.

 • A Marvel már 2020 májusa óta tolja és halasztja a Fekete Özvegy című filmnek a bemutatóját a koronavírus-járvány kitörése miatt. Előreláthatólag az amerikai bemutató május 7-re fog esni, így most minden rajongó reménykedik, hogy nem lesz több csúsztatás, hiszen már mindenki nagyon nézné a Scarlett Johansson által megformált Fekete Özvegy különálló kalandját.

  Tom Holland már annyira szeretné megnézni a filmet, hogy külön kérvényeket küldött be a Marvelnek, hogy hadd nézhesse meg,

  ezzel kihasználva az ismertségét, és azt, hogy ő személyesíti meg Pókembert az MCU-ban. De Tom Holland nemcsak a színészi játékáról híres, hanem arról is, hogy egyszerűen nem képes titkot tartani, és folyamatosan elkotyog egy s mást a Marvel-filmek történeteiből, így belegondolva együtt tudunk érezni a stúdió szigorával.

  Tom Holland 1
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Holland az alábbiakat nyilatkozta:

  Heteken át bombáztuk a Marvelt azért, hogy hozzanak össze egy privát vetítést a Fekete Özvegy filmből a számunkra, de visszautasítottak. Ha valaki esetleg nézi ezt a Marvelnél, üzenem neki, hogy csinálják meg a kedvünkért, mert nagyon meg szeretnénk nézni a filmet!

  A film elméletileg a Civil War környékén fog majd játszódni, így nem tudjuk, hogy mit lehetne elszpojlerezni belőle, de lehetséges, hogy vannak benne olyan részek vagy jelenetek, amelyek majd alapot adhatnak a most induló új fázisnak.

  (Forrás: screenrant)

 • bikiniragacsfwe.png
  Fotó: YouTube / Insider

  Erika Bronze(!), született Erika Martins munkáját valószínűleg sokan irigylik. Ugyanis azzal keresi a kenyerét, hogy szebbnél szebb hölgyekre (és férfiakra) pakol ragasztószalagot a minél szebb barnulás érdekében. Az üzlet 2017-ben indult be igazán, amikor egy Anitta nevű brazil énekesnő videóklipjében is bemutatták a munkásságát. 

  Nemcsak a ragasztószalagozás készül házilag, de a tökéletes barnulásban is segít Bronze. Ugyanis a klienseknek 80 percig kell a tetőn feküdniük elölről és hátulról, miközben Bronze kenegeti őket napolajjal, 

  és locsolja őket öntözőkannából. 

  Olyan kulisszatitkokat is elárult, hogy naponta 30 tekercs ragasztót használ el, ami éves szinten egy autó árára jön ki. 

  Az ötlet egyébként nem most pattant ki a fejéből, már kamaszkorában is ellopkodta az apukája szerszámos dobozából a ragasztószalagokat, hogy unokatesóira applikálja fel azokat. 

  Sajnos ennek az üzletnek is betett a koronavírus, de Bronze nem csügged, hiszen már piacra dobta saját napolajmárkáját, és előadásokat tart fiatal üzletasszonyoknak az üzletágról, így már 150 személyi barnítóból álló közösséget tudhat magáénak.