Leonóra, Inez
-4 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screen Shot 2021-03-05 at 23.15 - (88) Pandemic Unicorn - The se

  Kisfilm készült az éjszakai, üres Budapestről. Bár már hetek óta tartanak a korlátozások, még mindig nehéz megszokni a békeidőkben mindig nyüzsgő főváros kiüresedett arcát. 

  A Hősök tere, a Deák Ferenc tér, a Gozsdu-udvar vagy akár a Bazilika előtti Szent István tér, mind olyan pontjai a városnak, amik talán csak olyankor lehettek ilyen kihaltak, mikor az éjszakai baglyok már éppen hazaértek, de a reggeli pacsirták még nem indultak el a dolgukra. 

  Persze ennek is megvan a maga szépsége. Sok filmes vagy hobbi videós él a lehetősséggel, hogy túristák, illetve sétáló emberek nélkül forgassanak videót vagy filmet a megváltozott helyzetben. Ebbe az apokaliptikusnak tűnő hangulatba érkezett meg egy unikornis, aki láthatóan nagyon élvezi, hogy éjszaka csak övé a város.

 • GettyImages-870666040
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Lady Gaga kutyájának elrablása után, már Beverly Hillsben sem lehet járkálni Vajna Tímea szerint. Andy Vajna özvegye Instagram oldalán fakadt ki Kalifornia romló közbiztonsága miatt. Tímea beszámolója szerint „csoportokban mászkáló, szétfüvezett, kapucnis alakok” tartják rettegésben Amerikát. Több lövöldözés és rablás rázta meg lakásának környékét.

  Fényes nappal egyszerűen lelövik az embert egy Rolex óráért Beverly Hillsben. Ebben az étteremben én is voltam már többször. Az egyik legforgalmasabb helyen van, tele térfigyelő kamerával. Hihetetlen. Na meg Lady Gaga kutyasétáltatója is... Szörnyű, és szerintem ez csak egyre rosszabb lesz

  - számolt be Amerika romló közbiztonságáról Vajna Tímea. Hozzátette: Beverly Hillsben sem lehet járkálni