Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusotthona egy valóságos palotaszerű ingatlan a Benedict Canyon szomszédságában, Beverly Hillsben. Az 52 ezer négyzetméteres birtok egy hatalmas, tíz hálószobás otthonnak ad helyet. Található benne egy különálló, 5 ezer négyzetméteres sportkomplexum, amely egy fedett teniszpályával, társalgóval, edzőteremmel, bokszringgel, valamint egy két hálószobás őrházzal van felszerelve.

    További felszereltségek közé tartozik egy 10 férőhelyes garázs és további 80 autó számára kialakított parkoló, egy fedett szórakoztató pavilon szabadtéri konyhával, egy négyezer méter hosszú medence, és nem kevesebb, mint 24 fürdőszoba a helyszínen szétszórva. Az ingatlan egy diszkrét zárt közösségen belül található, és saját biztonságikapukkal van bebiztosítva, így ez a komplexum egy szabályos erődítmény.

  • Egy új virtuális dobfelszerelés lehetővé teszi, hogy az emberek anélkül gyakorolhassanak, hogy bárkit is zavarnának a közelükben. A készletet ráadásul élő koncerteken is lehet használni, ha azt hangszórókhoz csatlakoztatjuk. Az Aerodrums 2 egy kameramodulból, lábkiegészítőből és egy speciális dobverőkészletből áll.

    A szerkezet vizuálisan leköveti a felhasználó lábának és a rendszerhez tartozó botkészletnek a mozgását fényvisszaverő jelölők segítségével. Miközben a zenész utánozza a dobolás mozdulatait, addig a szoftver lefordítja ütéseit olyan hangokká, mintha egy valódi, nagydobot és cintányérokat tartalmazó készleten játszana. Ezek a hangok aztán lejátszhatók hangszórókon keresztül, hogy mindenki hallhassa őket, vagy akár használójának fejhallgatóján keresztül is élvezhetők.

  • Imádnivaló képeken, ahogy az aranyos kiskacsák odabújnak anyjukhoz. A frissen kikelt fiókák közül nem kevesebb mint 17-en bújtak ki a tojásukból, hogy aztán azonnal a tópart közelében a fészket figyelő anyjukhoz siessenek. Jól látható, hogy bár először látják egymást, az egyik kicsi szabályosan az nőstény nyakába ugrik és gyengéden hozzá dörgölőzik. A büszke kacsamamáról és a fiókáiról készült képeket Tammy Kokjohn természetfotós örökítette meg a San Diego megyei Santee Lakesnél, Kaliforniában.