Géza
1 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy 22 éves orosz modell, Aleszja Kafelnyikova – aki az 1999-ben világelsőségig jutó orosz teniszezőnek, Jevgenyij Kafelnyikovnak a lánya – a napokban egy szumátrai elefánton lőtt pár fotót, ami azonban nem volt jó ötlet.

  A képet az Instagramra is feltöltött, de követőitől annyi negatív hangvételű üzenetet kapott, 

  hogy végül inkább törölte onnan a posztot. 

  Állítása szerint ő csak az állatok szépségére és a természet szeretetére akarta felhívni a figyelmet, a követői azonban kicsit másképp értelmezték a fotót.

  Imádom az állatokat, az elefántokat és nagyon imádom Balit is.  Remélem, mindenki rájön majd a posztom és a természet szépségére. 

  – írta később, hozzátéve: a képek egy privát fotózáson készült és senkit sem akart megsérteni azokkal. 

  A rajongók többsége ugyanakkor eléggé kiakadt a képen.

  Nem szégyelled magad amiatt, hogy egy elefánton fekszel meztelenül? Ez egy élőlény. De úgy látszik, a pénz mindennél fontosabb. 

  – írta egy hozzászóló. 

  A fotó miatt még Bali turisztikai ügynökségének vezetője is kritikát fogalmazott meg a lánnyal szemben. Szerinte a kép „nem felel meg azoknak a normáknak", amelyek mentén a sziget turisztikai népszerűsítésére törekszenek. 

  A szumátrai elefánt egyébként napjainkban egy súlyosan veszélyeztetett állatfajnak számít, amelyből legfeljebb 2-3000 élhet a világon. 

  Modell.png
 • Nem régiben írtunk arról, hogy Eminem új dallal zárta a januárt és tegnap éjjel pedig jött a hír, hogy:

  Eminem is megérkezett végre az ikonikus a 8 mérföldből ismert Lose Yourself című dalával a legjobbak közé.

  eminem 8 mile
  Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

  Hiszen magyar idő szerint tegnap éjjel tette közzé Facebook és Instagram profiljára is azt a hírt, hogy egymilliárdszor hallgatták már meg a számát a Spotify zenemegosztó applikációján/oldalán.

  Facebook:

   Instagram:

  A dal 2002.10.28-án jelent meg. Olyan díjakat és helyezéseket tudhat magáénak a dal, mint a 100-as toplistán szereplés, 2003 legjobb eredeti filmdalnak járó Oscar díj, legjobb videoklip (filmből), legjobb rap videó, 2004 legjobb rap dal Grammy díj és még sorolhatnánk.

  Ikonikus dal, ikonikus helyet érdemel.

  A YouTube-on is elérte már az 1 milliárdos megtekintést:

 • GettyImages-84067854
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Kaley Cuoco a Varietynek adott interjúban arról beszélt, milyen élmény volt neki, amikor, az Agymenőkben Sheldont alakító, Jim Parsons nem akarta folytatni a sorozatot. 

  Amikor a sorozat készítőjéhez Chuck Lorre-hoz igyekeztek Johnny Galeckivel (a sorozatban ő játszotta Leonardot) még arról beszéltek, hogy vajon milyen lesz a 13. évad. A megbeszélés viszont teljesen más fordulatot tett. 

  Johnny és én nagyon sokat beszélgettünk. Akarjuk csinálni? És tényleg akartuk. Jim meg azt mondta, hogy nem akarja folytatni. Nagyon lesokkoltam, szószerint úgy voltam, hogy “folytatni, mármint mit?” Mármint először azt sem tudtam miről beszél. Chuckra néztem, hogy “húha, azt hittem, hogy… teljesen lesokkoltam". 

  Viszont az egyértelmű volt, hogyha bármelyikük abba akarja hagyni, akkor mindenki abbahagyja, fel sem merült, hogy Jim Parson nélkül folytassák.

 • A mai napon mindenki kedvenc hobbitja, Csavardi Samu, azaz Sean Astin is betöltötte az 50. életévét. Telik az idő rendesen, hiszen ki gondolta volna, hogy amikor a kedves, bátor hobbit karakterét alakította, akkor 30 éves volt a színész.

  Anno, olyan teóriák keringtek a karakteréről, Samuról, hogy bújtatva ő a főszereplője a Tolkien regényekben és nem Frodó. Én személy szerint láttam és érzékeltem is a könyvekben és a filmekben is, hogy ez igaz lehet. Emlékezzünk vissza,

  mikor Samunál volt a gyűrű, akkor milyen nemes egyszerűséggel adta vissza azt Frodónak, míg másokat az őrületbe kergetett a hatalma.

  Gondoljunk bele, ha ő nincs akkor Frodó elég gyorsan életét vesztette volna a vadonban. Sean Austin hozta a legtökéletesebben a szerethető hobbit karakterét a vásznonra.

  Látható volt az Adam Sandler féle Távkapcs című filmben és számtalan szinkronhang volt mesékben és játékokban is, de talán, ami még emlékezetes volt tőle az a Stranger Things 2. évadában lévő Bob karaktere, aki egy hősies “nevelőapa” volt a történetben.

  Reméljük látjuk majd még a színészt valamilyen kiemelkedő szerepben.

  Addig is Boldog 50. Születésnapot Sean Astinnak.

  Sean Astin
  Fotó: Rob Kim / Getty Images Hungary

  Ön szerint ki volt a főszereplője a Gyűrűk Ura filmeknek?

  • 552
   Az egy gyűrű
  • 392
   Frodó
  • 255
   Aragorn
  • 212
   Samu
  • 154
   Gandalf
  • 35
   Szauron