Lujza
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idén online hirdették meg az Anyuka Szépe versenyt, ahol mintegy hétszáz jelentkezőből választották ki azt a két legszebb anyukát, akik képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyeken. 

  Azért is kettőt, mert 2021-ben két világverseny lesz, szinte egy időben. Az egyik Dubajban, a másik pedig Szingapúrban. Így mind a két megmérettetésre tudunk magyar anyukát küldeni

  – mondta Bartalovics Ildikó versenyigazgató. 

  csákótünde.PNG
  Fotó: Dori Zorán / Anyuka Szépe

  A két győztes sokban hasonlít egymásra: egyforma magasak, 40 év körüliek, és mindketten meglehetősen férfias szakmában dolgoznak. Csákó Tünde egy autóalkatrész-üzlet vezetője, amit nemrég elhunyt férje után kellett átvennie. 

  Három lányom van, akik nemrég elvesztették az édesapjukat. Miattuk is fontosnak éreztem, hogy tovább tudjam vinni a férjem munkásságát. A szépségverseny pedig amolyan figyelemelterelés volt

  – mesélte arról, miért indult a versenyen. 

  szabómelinda.PNG
  Fotó: Dori Zorán / Anyuka Szépe

  A másik győztes Szabó Melinda lett, aki a rendőrségnél dolgozik. 

  Férfiak között dolgozok, annyira nem foglalkozok a divattal. Annyira izgultam, hogy mikor ki kellett menni a színpadra Biankával közösen, akkor nem is én fogtam az ő kezét, hanem inkább ő az enyémet. Kapaszkodó volt a lányom

  – árulta el izgalmát, amely végül alaptalannak bizonyult.

 • cica-udito.png
  Fotó: YouTube / RM Videos

  Úgy tűnik, háziállataink sem tétlenkedtek, és arra használták a karanténban töltött időt, hogy szintet lépjenek az evolúcióban. 

  Itt van például ez a cica, aki a szívószál használatát próbálja nagy erőkkel elsajátítani. 

  Jövő héten talán már késsel-villával étkező sertésekről tudósítunk.

 • Ozzy
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  A legendás 72 éves rock énekes, Ozzy Osbourne a tegnapi nap folyamán tette ki a közös képét kiskutyájával a Facebook oldalára.

  Dog Day Afternoon

  Közzétette: Ozzy Osbourne – 2021. február 28., vasárnap

  Sokszor halljuk azt, hogy amilyen a gazda, olyan a kutya is. Itt az ékes példája ennek a mondatnak, hiszen konkrétan Ozzy és a kis apró kutyusa, olyan, mint két tojás. Ha vicsorogni kell, akkor vicsorog, ha bájosnak kell lenni, akkor bájos.