Konrád
4 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mostanában kevesebb fotót láthattak a rajongók Robbie Williamsről az Instagram-oldalán, a felesége viszont ügyelt rá, hogy senkinek ne legyen hiányérzete. Ayda Field több képet és videót is mutatott a brit énekesről, aki úgy tűnik, mostanában picit elhanyagolta a külsejét. 

  Képernyőfotó 2021-04-21 - 13.35.58.png

  Williams persze még mindig borzasztó sármos, a frizuráját viszont nem ártana rendbe tenni - ilyen hosszú hajjal talán még sosem láttuk azelőtt! Ayda legfrissebb videójában ráadásul úgy néz ki, mint aki hetek óta nem fésülködött. 

 • GettyImages-1052323750
  Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

  Múlt hónapban Harry herceg munkát vállalt egy mentális egészséggel foglalkozó start-upban. A beosztása megnevezés angolul a következő: chief impact officer, magyarul főtisztviselő. 

  Az angol lapok pedig elkezdték rövíditeni a titulusát, így lett Harry herceg munkája chimpo, ami japánul nem mást jelent, mint azt, hogy

  Pénisz. 

  Ehhez még hozzátartozik, ahogy egy japán twitterező kiemelte, hogy ezzel a kinevezéssel lett teljes jogon Harry Sus-SEX hercege. Legalábbis, higgyék el, ez van ideirva:

  (via: Vice)

 • Csendes, nyugodt délután a szavannán. A békés oroszlánok lemerészkednek az itatóhoz, hogy szomjukat oltsák. De ekkor megjelenik a rettenthetetlen kisteknős, és kipaterolja őket a tavacskájából. 

   Az erről az eseményről videót készítő Reggi Barreto elárulta a teknős valószínűsíthető szándékait is. Vagyis, hogy feltehetőleg nem elkötelezett tóvédő és idegengyűlölő az oroszlánokhoz képest apró páncélos, hanem csak

  vérre szomjazik. 

  Elnézve a teknőst, aki megközelíti az oroszlánokat, akiknek még zebrától véres az álluk, úgy tűnik, a teknőst inkább a vér érdekelte, mint az, hogy elüldözze az oroszlánokat. 

  A vérszomjas kis házmester hátborzongató kalandjait a nagymacskákkal itt lehet megtekinteni:

  (via: Huffpost )

 • Szabó Győző eltöltött egy hetet egy böjtházban. Úgy érzi, ez idő alatt fizikálisan és mentálisan is megtisztult, ráadásul sikerült egy hónap alatt 8 kilótól megszabadulnia.

  A színész minderről az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt. A táplálkozási szokásai kapcsán az is kiderült, hogy egyébként nagyon kevés húst eszik és nagy figyelmet fordít az ételek társítására. Győző már nagyon sokféle diétát kipróbált, ez a kúra viszont most annyira bejött neki, hogy szeretné minden évben kétszer végigcsinálni. Azt is elárulta, hogy volt időszak, amikor rárakódott némi súlyfelesleg: 106 kiló volt a legtöbb, amit valaha nyomott, ehhez képest most 80-88 kiló között ingadozik a súlya. 

  Képernyőfotó 2021-04-21 - 10.25.44 1.png

  A böjtházban töltött időről elmondta, hogy ez egy ottalvós sztori volt, amit filmnézéssel, kirándulással tettek változatossá. Úgy érzi, jót tett neki, hogy kiszakadt egy kicsit a hétköznapokból, ahova úgy tért vissza aztán, mintha kicserélték volna. Ezzel azonban még nem ért véget a történet: a böjthét után Győző elvégzett egy transzcendentális meditációs kurzust is, a tanultakat pedig azóta napi kétszer gyakorolja, hogy megszabaduljon a stressztől. 

  A riportot itt tudja visszanézni: