Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Éppen az új otthonuk felújításába kezdett egy pár, amikor a padlószőnyeg felszedésekor érdekes dolgot találtak. Az alatta lévő padlódeszkára egy életnagyságú Monopoly-tábla volt felfestve. A tábla meglepően részletesen adja vissza az eredeti játék elemeit, de méretarányos bábukat és hamis pénzt nem találtak hozzá. Ezeket azért könnyen lehet pótolni, ha végül úgy döntenének, hogy megtartják a játékot.

  Az egyik hozzászóló szerint a környéken több ilyen és ehhez hasonló, felfestésekkel ellátott alagsor is lehet. Szerinte az 50-es évek közepén készültek, és így akarták magasabb áron eladni a házakat.

  Egyesekben nosztalgikus érzéseket keltett a kép, ugyanis gyermekkorukban mindig ilyet szeretettek volna. A poszt megjelenése óta nincs hír arról, hogy végül lefedik-e valamivel a társasjátékot, de többen is győzködik a párt, hogy hagyják meg a padlót eredeti állapotában.

  (Forrás: Indy100)

 • Derül ki mindez egy lefordíthatatlan kép- és szóviccből.

  Ugyanakkor, ha valamilyen rejtélyes oknál fogva lesz majd egy élő szereplős verziója is a Rick & Morty című animációs sorozatnak, akkor ezzel el is dőlt, hogy Rick és így Pickle Rick szerepét ki kaphatná.

 • Pete Davidson tavaly megfogadta, hogy egy kis időre szünetet tart a randizásban, mert besokallt. Akkor így fogalmazott:

  Egy ideig nem járok senkivel, hacsak nem találkozom életem szerelmével. 

  Most úgy tűnik, eddig tartott a szünet, vagy megtalálta élete szerelmét. A színész-humorista és Phoebe Dynevor kapcsolatáról már hetek óta cikkez a külföldi sajtó, de mostanáig egyikőjük sem erősítette meg a híreket. Az viszont már valószínűsíthető volt, hogy ez nem csak egy pletyka, ugyanis Pete meglátogatta Phoebe-t Angliában, ahol a színésznő új filmjét forgatja. 

  Most pedig már a US Weekly is megerősítette, hogy hivatalosan is együtt vannak, és mindent megtesznek, hogy működjön a távkapcsolatuk. A pár valószínűleg még februárban ismerkedett össze, amikor Pete szerepelt a Saturday Night Live egyik szegmensében, amelyben a Bridgerton sorozatot parodizálták ki, és ekkor épp New Yorkban volt Phoebe is. 

  (Forrás: Buzzfeed)

 • A több évtizeden át szunnyadó La Soufrière vulkán kitört. Ennek következtében 16 ezer embert evakuálni kellett Saint Vincent szigetének északi részéről. A pénteki első kitörés után szombaton és a napokban is voltak még heves kitörések. Mindent beborít a vulkáni hamu, és nappal is éjszakai sötétség uralkodik. A hamufelhő akkora, hogy még a 160 kilométerre lévő Barbados szigetét is elérte.

  Ez nagyban megnehezíti a légi közlekedést, ami abból a szempontból is problémás, hogy a Covid miatt is nehéz helyzetben lévő Saint Vincent szigetére így már e miatt a környezeti tényező miatt sem járhatnak ideiglenesen a repülőjáratok. Ez pedig azért baj, mert a sziget csak a turistákból évi 241 millió dollár bevételhez jut, ami a teljes GDP-jének a 30%-át teszi ki. 

  A vulkánkitörések még mindig tartanak. A pusztítás pedig már most óriási, az élővilág, ami a vulkán körül volt, teljes mértékben megsemmisült. 

  (nbc)