Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • szexianyukák
  Fotó: RTL Fókusz

  Szabó Zsófi műsorvezető, Voksán Virág DJ és a bikini fitness világbajnok Kiss Virág kisgyerekes anyukaként is topformában van, amit igyekeznek a nagyvilágnak megmutatni a közösségi oldalaikon. Azonban az RTL Fókusz című műsorában elmondták, hogy nagyon sokat ezért támadják őket, amit ők nem igazán értenek, hiszen mindannyian azt gondolják, hogy azért mert egy nő anyuka lesz, korántsem szűnik meg nőnek lenni. 

  Természetesen a három hölgy arról is beszélt, hogy mióta anyák lettek sok mindenben változtak, hiszen már nem magukat helyezik az első helyre az életükben. Mindegyikük bevallotta, hogy szülőként jóval kevesebb idejük van testedzésre, illetve minden szinten magukkal foglalkozni, de ezzel nincs baj.

  Az anyaság a legszebb, legkeményebb hivatás, szóval utána már minden gyerekjáték 

  – mondta Szabó Zsófi. 

 • Felmerülhet bennünk a kérdés, miért csodálkozunk azon, hogy Clark Kentet nem ismerik fel az utcán, hogy ő Superman? Csak egy szemüveget hord, meg átlagos ruhát.

  Ennek a kísérletnek néhány évvel ezelőtt Henry Cavill is alávetette magát, hogy megcáfolja a kételkedőket. Kiment az egyik legforgalmasabb New York-i csomópontra, a Time Square-re, és egy supermanes pólóban sétálgatott a téren. És tényleg senki nem ismerte fel a színészt.

  Ehhez a kísérlethez kapcsolódik Zooey Deschanel pár napja posztolt képe, aki az Új csaj című sorozat egyik főszereplője, de a Jim Carrey-féle Az igenemberben is női főszerepet játszott.

  Zooey
  Fotó: Fox / Getty Images

  A színésznő külseje mindig is jellegzetes volt a frufruja és a szemüvege miatt. Az Instagram-képén viszont új frizurával pózol, és emiatt a rajongói szó szerint eldobták az agyukat, voltak, akik szerint egy teljesen másik ember szerepel a fotón.

  A színésznő csak annyit írt a kétkedőknek:

  Bizonyíték, hogy van homlokom.

 • Szoják Benedeké az érdem, aki így vallott a nagy fogásról.

  „A Balaton jelenti számomra a pontyhorgászat csúcsát. Ez az a víz, ahol bármi megtörténhet. Egyik legnagyobb vágyam volt egy 20 kiló feletti, balatoni ponty megfogása. Büszkén jelentem, ez végre sikerült! Túránk hatodik napján a Magyar Tenger megajándékozott életem egyik legszebb halával. A gyönyörű tőponty pontos súlya 21,65 kg volt!

  A csali az idei év elején debütáló Kókusz&Tigrismogyoró bojlink volt. Nagyon hatékonyan tudtam szelektálni ezzel a bojlival. Ezen a csodálatos halon kívül még kettő, közel 17 kilós pontyot adott a túra folyamán. Kaptunk meleget, hideget, szélvihart és még hóesést is. Nagyon elfáradtunk, de megérte küzdeni az elemekkel. A kitartás és a befektetett munka mindig kifizetődik! Nehezen találom a szavakat, köszönöm Balaton!” – mesélte a Facebookon a büszke horgász.

  Szoják Benedek Horgásztársunk balatongyöröki 20 felettije. A képeken látható masszív pikkelyes 21,65 kg-ot nyomott...

  Közzétette: Balatoni Hal – 2021. április 13., kedd
 • Összefogtak a 11 hónapos ikrek a nagymama ellen. Az idős nő egyedül küzdött az elemekkel: ahogy sikerült visszavinnie az egyik babát, a másik már az ajtóban volt. Ezt eljátszották vele jó párszor a nagy szökés kitervelői, mire a nagymamának sikerült mindenkit egy helyre hordani a szobában és még az ajtót is be tudta csukni. A videó egyértelmű csúcspontja az, amikor elhangzik a  gyötrődő nagymama szájából, hogy

  Sírni fogok.

   

   (via: Huffpost)