Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Felmerülhet bennünk a kérdés, miért csodálkozunk azon, hogy Clark Kentet nem ismerik fel az utcán, hogy ő Superman? Csak egy szemüveget hord, meg átlagos ruhát.

  Ennek a kísérletnek néhány évvel ezelőtt Henry Cavill is alávetette magát, hogy megcáfolja a kételkedőket. Kiment az egyik legforgalmasabb New York-i csomópontra, a Time Square-re, és egy supermanes pólóban sétálgatott a téren. És tényleg senki nem ismerte fel a színészt.

  Ehhez a kísérlethez kapcsolódik Zooey Deschanel pár napja posztolt képe, aki az Új csaj című sorozat egyik főszereplője, de a Jim Carrey-féle Az igenemberben is női főszerepet játszott.

  Zooey
  Fotó: Fox / Getty Images

  A színésznő külseje mindig is jellegzetes volt a frufruja és a szemüvege miatt. Az Instagram-képén viszont új frizurával pózol, és emiatt a rajongói szó szerint eldobták az agyukat, voltak, akik szerint egy teljesen másik ember szerepel a fotón.

  A színésznő csak annyit írt a kétkedőknek:

  Bizonyíték, hogy van homlokom.

 • Szoják Benedeké az érdem, aki így vallott a nagy fogásról.

  „A Balaton jelenti számomra a pontyhorgászat csúcsát. Ez az a víz, ahol bármi megtörténhet. Egyik legnagyobb vágyam volt egy 20 kiló feletti, balatoni ponty megfogása. Büszkén jelentem, ez végre sikerült! Túránk hatodik napján a Magyar Tenger megajándékozott életem egyik legszebb halával. A gyönyörű tőponty pontos súlya 21,65 kg volt!

  A csali az idei év elején debütáló Kókusz&Tigrismogyoró bojlink volt. Nagyon hatékonyan tudtam szelektálni ezzel a bojlival. Ezen a csodálatos halon kívül még kettő, közel 17 kilós pontyot adott a túra folyamán. Kaptunk meleget, hideget, szélvihart és még hóesést is. Nagyon elfáradtunk, de megérte küzdeni az elemekkel. A kitartás és a befektetett munka mindig kifizetődik! Nehezen találom a szavakat, köszönöm Balaton!” – mesélte a Facebookon a büszke horgász.

  Szoják Benedek Horgásztársunk balatongyöröki 20 felettije. A képeken látható masszív pikkelyes 21,65 kg-ot nyomott...

  Közzétette: Balatoni Hal – 2021. április 13., kedd
 • Összefogtak a 11 hónapos ikrek a nagymama ellen. Az idős nő egyedül küzdött az elemekkel: ahogy sikerült visszavinnie az egyik babát, a másik már az ajtóban volt. Ezt eljátszották vele jó párszor a nagy szökés kitervelői, mire a nagymamának sikerült mindenkit egy helyre hordani a szobában és még az ajtót is be tudta csukni. A videó egyértelmű csúcspontja az, amikor elhangzik a  gyötrődő nagymama szájából, hogy

  Sírni fogok.

   

   (via: Huffpost)

 • Polgár Krisztina modell és szépségkirálynő még 2003-ban és 2005-ben volt a Miss Balaton szépségverseny 2. helyezettje. Később részt vett a Rettegés foka című valóságshow-ban, amit Argentínában forgattak. Horvátországban a nemzetközi Miss Adria címet nyerte meg 2004-ben, és négy évvel később, 2008-ban övé lett a Miss Earth Hungary cím. A szépségversenyek után férjhez ment, és született két kisfia. Hamarosan pedig újabb gyermeke érkezik.

  Most a hivatalos Instagram-oldalára posztolta ki a leendő családtag nemét.

  A képen látható, ahogy a nagy tesók már alig várják testvérüket, aki kislány lesz.