Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rihanna megerősítette, hogy fel fog lépni a 2023-as Super Bowl-on.

  rinnya
  Fotó: Instagram

  Egyre hangosabb a Super Bowl körüli mozgolódás, miután Taylor Swift lemondott annak a lehetőségéről, hogy fellépjen a 2023-as eseményen, az NFL pedig rögtön egy másik női szupersztár után kezdett el érdeklődni.  A 2023-as Super Bowl-on ott lesz Eminem, Snoop Dogg, Mary J Blige, Kendrick Lamar és Dr. Dre is, legutóbb pedig az is kiderült, hogy ki lesz Swift helyett.  Konkrétan maga Rihanna erősítette meg, hogy ott lesz a shown, ahol a félidőben ő ad majd koncertet.  

 • Kulcsár Edina és G.w.M. ugyan nem mostanra tervezi az esküvőt, de a Tényeknek adott nyilatkozatokból kiderült, ha eljutnak oda akkor nem spórolnak semmin.

  E8D73BAF-52DD-4B17-9BE8-509D0B7A281A
  Fotó: Tv2

  A páros jelenleg első közös babájuk érkezésével van elfoglalva, így a házasságkötés másodlagos, azonban Edina kedvese elárulta, hogy lesz lagzi és aranyhintó is majd a nagy napon.

   Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez egy olyasfajta boldogság, amit tiszta szívből kívánok mindenkinek”- mondta a rapper.

 • Kirobbanó formában készül az új szerepére.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Jennifer Lopez egy halálos bérgyilkosnőként bújik elő rejtekhelyéről a The Mother (Az anya) című filmjének kedvcsinálójában, azzal a céllal, hogy megvédje lányát, akiről még évekkel ezelőtt mondott le. Az anyának és lányának életére törő veszélyes férfiak viszont nem állhatnak harcedzett szülő útjába, a Niki Carol rendezésében készült filmet leghamarabb 2023-ban láthatjuk majd a Netflix kínálatában. A kedvcsinálót itt tekintheti meg:

 • Mindenkit váratlanul ért a Warner Bros-Discovery bejelentése, akik augusztusban kukába küldték az addigra már leforgatott Batgirl filmet, ami az HBO Max-on debütált volna.

  batgirl-1642213828654-1659555606840 zm1e
  Fotó: Instagram

  A filmben szerepelt Michael Keaton, aki ismételten a Sötét lovag bőrébe bújt, de Brendan Fraser is felbukkant benne, aki a szupergonosz Fireflyként tört volna a címszereplő életére.

  Leslie Grace, aki Batgirlt alakította a filmben, nemrég TikTokon megosztott egy videót, ahol újabb képkockákat villantott a forgatásról: