Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Néhány hete derült ki, hogy Kulcsár Edina névváltozáson esett át, mivel az egykori szépségkirálynő titokban egybekötötte életét Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel. A szűk családi körű menyegző után a modell felvette férje nevét, így hivatalosan is Varga Edinának hívják mostantól. A sztárpár első közös gyermek is úton van. A várandósságáról a modell időről időre meg is szokott osztani fotókat a rajongóival.

  Most egy Duna-parti séta alkalmával mutatott meghitt pillanatokat kislányával, Ninával. A kismama hasa jól láthatóan egyre jobban gömbölyödik. A tüneményes felvételeket az anyuka várandósságáról ide kattintva tekintheti meg.

 • Luke Budworth, aki épp a konyháját újította fel, váratlanul közel 400 éves, nemzeti jelentőségű történelmi festményeket fedezett fel a lakása falán. A 29 éves férfi megdöbbenve fedezte fel az ősi frízeket az angliai Yorkban lévő otthonában. Úgy gondolják, hogy a festmények 1660-ból származhatnak (régebbiek, mint maga a lakás), és elképesztő jelentőségűek lehetnek.

  A festmény első részleteit a konyhai szerelők fedezték fel, akik tavaly év végén az étkező felújításán dolgoztak. Azóta Luke a festmény további darabjait fedezte fel, amelyeket a mennyezet alatt, valamint a kémény két oldalán lévő deszkákba beágyazva találtak. Természetesen mondani sem kell, mekkora kincsre lelt a férfi, akit vélhetően neves múzeumok fognak felkeresni a darabért.

 • Szabó András Csutira néhány hónapja ismét rátalálta a szerelem egy 26 éves egyetemista lány személyében. Bár az üzletember sokáig szerette volna megóvni kapcsolatát a nyilvánosságtól, a kíváncsi rajongók elől nem sok mindent lehetett eltitkolni. A követők az Instagramon szúrták ki Sudár Bianka személyi edző profilját, amelynek a bejegyzéseire Csuti többször is reagált.

  Egy ponton túl feleslegessé is vált a titkolózás, ezért legutóbb elárulta, hogy többnapos álomnyaralásra készül utazni Dominikára a kedvesével. Akkor azt mondta, az út a kapcsolatuk és a szerelmük egyfajta megkoronázása lesz.

  Hihetetlen jól érzem magam ebben a kapcsolatban. Hihetetlen jó dolog ezt az egészet tapasztalás útján végigjárni Biussal. (...) De próbálom óvni ezt az egészet, mert most minden tökéletes

  – mondta.

  A külföldi pihenésüket egyedül a visszaút reptéri kálváriája bolygatta meg. Az influenszer ugyanis szeretett volna visszaérni a Ferencváros–Leverkusen labdarúgó-mérkőzésre, a repülőtéren való várakozás miatt azonban kénytelen volt lemondani erről, mivel végül csak hosszas késéssel tudtak hazajönni.

  Barátai meglepetés Azahriah-koncertje és az azt követő római mérkőzés azonban mindenért kárpótolta Csutit.

 • Nem járt sikerrel a szárnyas.

  Lebukott egy drogfutár a kanadai Brit Kolumbiában, aki egy farmerből készített hátizsákban próbált meg kábítószert becsempészni a helyi börtönbe – csakhogy a gyanúsított történetesen egy galamb.

  Az állatot nem tudni, kik és honnan küldték, de az őrökben már az is felmerült – mivel  nem ez volt az első eset –, hogy a madarak igazából a börtönben laknak, csak ki-kijárnak, hogy beszállíthassák az árut az intézmény falai mögé.

  A módszer nem új keletű: mivel a galambok jól tájékozódnak, pontosak, és sokat tudnak repülni, ráadásul nem is feltétlenül gyanúsak, jó ideje használják már őket ilyen célokra. Ahogy azt a börtön igazgatója is elmondta: ebben az esetben azonban a feladót és a címzettet is lehetetlen kideríteni, így egyedül a rendszeres ellenőrzésekkel fékezhető meg a madaras drogbiznisz.

  (via RTL)