új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bizony-bizony az ikonikus James Bond-karakter jelenlegi színésze, Daniel Craig ma töltötte be életének 53. évfordulóját. A színészt legközelebb a már számtalanszor eltolt

    James Bond: Nincs idő meghalni című filmben fogjuk látni a brit titkos ügynök bőrében, utoljára.

    Daniel Craig
    Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

    Daniel Craiget elég sokáig kellett fűznie a stúdiónak ahhoz, hogy elvállalja még egyszer utoljára James Bond karakterének megformálását, de kínkeservesen és valószínűleg temérdek mennyiségű pénzért végül elvállalta az utolsó Bond-filmjét. Remélhetőleg idén október 7-én már tényleg meg tudjuk nézni a filmet, amiben Rami Malek Oscar-díjas színész is tiszteletét fogja tenni mint a film főgonosza.

    Alig várjuk már.

  • Ezt a súlypontemelkedést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!
    Ezt a súlypontemelkedést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!
    Fotó: Jonathan Moscrop / Getty Images Hungary

    Darius Clark neve aligha ismerős legtöbbünknek, de könnyen lehet, hogy ez már nem sokáig marad így, mivel a fiatalember elképesztő atletikusságával egyre több ember figyelmét hívja fel magára.

    A Texas A&M egyetem hallgatója világcsúcstartó a magasugrást mérő box jumpban, nemzeti bajnok távolugrásban, emellett pedig 60 méteres sprintben is remek eredményekkel bír.

    Most egy olyan videóval került be a köztudatba, amelyben elképesztő súlypontemelkedését (120 centi!) domborítják ki, van itt minden, ami szem-száj ingere: eltalálja lábával a plafont, a kosárgyűrűt, az oda beszorított labdát, ugrik elképesztő magasra összerakott dobozok tetejére – ezt a repülést még Cristiano Ronaldo is megirigyelné!

  • Még csak féléves Alec és Hilaria Baldwin kisfia, de a sors úgy adta, hogy máris megérkezett a kistestvér is a családba. Ez azért is érdekes, mivel a matek sehogy sem jön ki, akárhogy is számoljuk. Baldwinék ötödik gyermeke még szeptember elején született meg.

    Több mint valószínű, hogy a kistestvér érkezése egy béranya segítségével valósulhatott meg. Hilaria Baldwin régebben egy posztjában nyilatkozott arról a követőinek, hogy öt terhesség bőven elég volt már neki.

    Így most mindenki megnyugodhat, aki másra gondolt, vagy esetleg megijedt volna a hír hallatán.

    (Forrás: Blikk)

  • Kővári Rudolf fotográfus a világ egyik legrangosabb versenyén, a Montenegróban megrendezett Unlimited Photo nemzetközi fotópályázaton nyerte el az első díjat,

    amelyet az Amerikai Fotóművészeti Szövetség (PSA) ítélt oda neki. 

    kővári rudolf
    Fotó: Kővári Rudolf / Kis hölgy

    A nyertes kép egy családi fotózás alkalmával készült, és a Kis hölgy címet kapta. Rudolf állítása szerint a kislánynak olyan erős kisugárzása volt, hogy már a fotózást megelőzően megálmodta ezt a képet, amit végül sikerült is elkészítenie úgy, ahogyan elképzelte. A Fejér megyei fotósról még biztosan fogunk hallani, hiszen csak idén már számos külföldi elismerést tudhat magáénak.

    Mostanában pedig egyre több magyar fotográfus kap nemzetközi elismerést.

  • Mindenki kedvence, Robert Downey Jr., akinek az alakításával indulhatott meg az a csoda, amit csak úgy ismerünk, hogy Marvel Cinematic Universe, vagyis a Marvel-univerzum. Köztudott, hogy Downey már letette a lantot és szögre akasztotta a Vasember páncélját. Legalábbis erről többször is nyilatkozott már a színész.

    Most viszont a GQ magazinnak adott interjújában megemlítette, hogy nemrégiben összefutott Keanu Reevesszel, aki jelenleg a Matrix 4. részét forgatja, és megkérdezte tőle, milyen érzés (gondolt itt arra, hogy visszatért az egykori ikonikus szerepébe), mire Reeves csak annyit mondott, mintha Ausztráliában lenne. Az interjú vége felé fel is tették az égető kérdést, mire Downey csak annyit mondott, hogy 

    Én egyelőre kiszálltam. De soha ne mondd, hogy soha!

    Nem is kell több, hiszen ebből már indulhat is a teóriagyártás. Eddig annyi biztos, hogy a Downey-féle vasembert utoljára a Fekete Özvegy című Marvel-filmben fogjuk látni, amiben egy fel nem használt egykori jelenetet vágtak bele a színésszel, aztán majd 

    meglátjuk, mit hoz a jövő.

    (Forrás: GQ)

    Ön szeretné, ha visszatérne a színész Vasember szerepébe?

  • GettyImages-457100765
    Fotó: Handout / Getty Images Hungary

    Nagyon ritkán történik ilyesmi, de végre megnézhetjük, mekkorára nőttek Britney Spears gyerekei. Az énekesnőnek két fia van: Sean 15 éves, Jayden pedig 14, mind a két fiúnak Kevin Federline az apja. 

    A posztban leírja, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy két ilyen nagyszerű fia van, és el sem hiszi, hogy már ennyire nagyok. 

    Nagyon régóta nem posztoltam képet róluk, mert abban a korban vannak, amikor a saját identitásukat szeretnék kifejezni, és ezt teljesen meg is értem. De mindent megtettem, hogy ilyen klasszul megszerkesszem ezt a képet. És képzeljétek… végre megengedték, hogy kiposztoljam! Most már nem érzem magam kirekesztve. 

  • Jonah Hill az elmúlt évek alatt hatalmas átalakuláson ment keresztül, ugyanis életmódot váltott, és ennek köszönhetően rengeteget fogyott.

    A napokban mégis megjelent egy nem túl kedves hangvételű cikk a Daily Mailen, ahol mintha direkt nagyon előnytelenül fotózták volna le őt, szörfözés közben. A színész ezt nem hagyhatta annyiban, ezért Instagramon adott hangot nemtetszésének és annak, mennyire nem oké bántani valakit a súlya miatt, ő ugyanis évekig küzdött ezzel. 

    Nem hiszem, hogy egészen a 30-as éveim közepéig valaha is levettem volna a felsőmet a strandon, még a barátaim és a családom előtt sem. Valószínűleg hamarabb megtörtént volna, ha a gyermekkori bizonytalanságomat nem súlyosbítja az évekig tartó nyilvános gúnyolódás a sajtó és az interjúztatók által. Tehát az elképzelés, hogy a média megpróbál engem kijátszani azzal, hogy követnek szörfözés közben és ilyen fotókat tesznek ki rólam, már nem érdekel, és ez szuper. 37 éves vagyok és végre szeretem és elfogadom magam. Ez nem egy “milyen jó nekem” poszt. És semmiképp nem egy “érezd magad rosszul miattam” poszt. Ez azoknak a gyerekeknek szól, akik nem veszik le a felsőjüket a medencénél. Érezd jól magad. Csodálatos, fantasztikus és tökéletes vagy. Küldöm minden szeretetem.

    Ja és Daily Mail, még te sem tudod levenni ezt a mosolyt az arcomról. ;)

  • Vin Diesel és a család történetének 9. epizódját eleinte 2020 tavaszára tervezték, ámde ezt a koronavírus-járvány kitörése miatt csúsztatnia kellett a stúdiónak.

    Vin Diesel
    Fotó: Northfoto

    ők voltak az egyetlenek 2020 tavaszán, akik nem hónapokat toltak a filmjeiken, hanem kerek egy évvel csúsztatták el a Halálos Iramban 9. részét.

    Amikor kijött a Super Bowl félidejében egy rövidke kis előzetes a filmről, akkor megfigyelhető volt, hogy nem konkrét dátum vagy évszak van feltüntetve a végén a premiert illetően, hanem csak annyi, hogy hamarosan a mozikban.

    Na itt már érezhető volt, hogy tavasszal bizony nem lesz halálos az a bizonyos iram.

    Vin Diesel a napokban publikált egy posztert a filmhez, amin ő szerepel, és látható, hogy az iram előreláthatólag nyáron lesz halálos a mozikban.

    De senki se csüggedjen,

    hiszen a premierig maratonozható az előző 8 rész azoknak, akik érezni szeretnék a család szeretetét.

  • Kim Kardashian fodrásza osztotta meg azt a képet Instagramján, 

    amin Kardashian nyitott szájjal alszik a fodrászszékben. 

    A rajongók pedig azonnal elkezdték a képet saját profilképüknek beállítani. 

    És mit szól ehhez a megfáradt üzletasszony? Természetesen nagyon viccesnek találja. 

    ISTENEM, mindenkinek ez a profilképe. Sírok a nevetéstől!!!

    Valami lehet a levegőben, ugyanis nem Kardashian az egyetlen, aki rosszkor szundított el a héten, legutóbb Al Pacino szenderegte végig a Golden Globe-ot.

  • giphy (6).gif
    Fotó: giphy.com

    Talán mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül rossz embernek küldött el egy másik személynek szánt privát üzenetet.

    és most képzelje el, amikor fél évig folyamatosan ez történik.

    A brit Jonno Hopkins több poszton keresztül, Twitteren osztotta meg történetét, amivel, mint a kommentekből kiderült, rengetegen tudnak azonosulni. Jonno körülbelül hat hónappal ezelőtt létrehozott egy csoportos beszélgetést a családjának, hátha ott majd gördülékenyebben megy a kommunikáció közöttük. Amikor kiválasztotta az embereket, valamiért nem apaként adta hozzá édesapját, hanem rendes keresztnevén, Peterként. 

    Itt kezdődött a galiba, ugyanis a srác furcsának találta, hogy akárhányszor beszélt telefonon az apjával, sosem tudta, miről beszél, olyan kérdéseket tett fel, amik egyértelműen le voltak írva a közös chaten. Senkinek nem jutott eszébe, hogy ez miért lehet, egészen addig, amíg Jonno nővére rá nem kérdezett, hogy mikor adja hozzá apjukat a beszélgetéshez. Ekkor derült ki, hogy Peter nem az a Peter volt, akire számítottak.

    És hogy ki volt ő? 

    Hát a vízvezeték-szerelőjük, aki még 2013-ban járt náluk, hogy megszerelje a mosógépet, és véletlenül egy csomó ruhájukat is kihipózta. A történet azért is érdekes, mert Peter neve mellett a vízvezeték-szerelő cég logója volt profilképként, és még ez sem tűnt fel senkinek. Ahogy az sem, hogy minden üzenetet megnézett, de semmire sem válaszolt. 

    Petert végül eltávolították a beszélgetésből, aki valószínűleg még mindig nem sejt az egész történetből semmit.

    (Forrás: Bored Panda)

  • Friderikusz Sándor műsorának legutóbbi vendége Istenes Bence és Csobot Adél volt. Az öregítéssel és elmaszkírozással operáló beszélgetős műsor első felében olyan dolgok merültek fel, mint hogy

    • ki áldoz fel többet az életéből a gyerekekért,
    • milyen nehézségeket élt meg a kapcsolatuk,
    • mit és miként látnak másként,
    • melyikük vágyik jobban arra, hogy csak kettesben legyenek.

    Kiderült, hogy az elmúlt időben több súrlódás volt Istenes Bence és Csobot Adél között. Adél egyértelműen kijelentette, hogy ő az, aki több áldozatot hoz a gyerekekért, hisz ott kezdődik a történet, hogy megszülte őket, a hétköznapokban pedig egyértelműen neki kell lemondani sok mindenről. Ezen a ponton Istenes Bence azért tett egy megjegyzést, visszakérdezett, hogy menyasszonya tényleg így gondolja-e? Ugyanígy kezelte azt is, amikor arról volt szó, hogy melyiküknek van szüksége arra, hogy csak kettesben legyenek. Itt Istenes mondta, hogy egyértelműen neki, de Csobot is jelezte, hogy ő is igényli ezt, de tény, hogy nem mondja annyiszor, mint vőlegénye. Itt hangzott el Istenestől, hogy „ha nem jut el hozzám az információ, azzal nem tudok mit kezdeni”.

    A németországi kétlaki élet megélése is nehézségeket okozott. Más volt az elképzelésük, illetve most sincsenek közös nevezőn ezen a téren. Istenes Bence szeretné, ha gyerekei megtapasztalnák azokat a pozitív dolgokat, amikben neki is része volt gyerekként. Az ottani mentalitás, a környezet, a légkör, az emberek viselkedése is feljött a magyar viszonyokkal szemben, de Csobot Adél úgy van ezzel, hogy ezek is fontos dolgok, de vannak ennél lényegesebb érvek is, ami miatt ő inkább Magyarországon maradna.

    Az adás további érdekességeit az alábbi cikkből lehet megismerni. Például azt, hogy Csobot Adél nem biztos benne, hogy 30 év múlva is együtt lesz Istenes Bencével. 

    Kapcsolódó

    Csobot Adél nem biztos benne, hogy Istenes Bencével 30 év múlva még együtt lesznek

    Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében őszintén beszéltek kapcsolatukról.

  • Screen Shot 2021-03-01 at 15.46 - Index - Mindeközben - Amikor r

    A brit Frankie Sharp valószínűleg nem erre számított, amikor úgy döntött, hogy az egyik fast fashion márkától rendel egy ruhadarabot. A TikTokra feltöltött videójából ugyanis kiderül, hogy amikor kibontotta a csomagot, látta, hogy egy óriási pók mászik benne.

    Az esetet részletesen dokumentálta, így a videók 3. részéből kiderül, hogy a történet végül happy enddel zárult: leadta a nyolclábút egy helyi állatkereskedésben.

  • A koronavírus-járványhoz mindenki a maga módján, a lehetőségei szerint igyekezett alkalmazkodni, ám az ilyen időkben mindig vannak olyanok, akik olyan kreatív újdonságokat alkotnak, amelyek kisebb forradalmat idéznek elő saját szegmensükben. Ezek közé tartozott a magyar Maszkos Mikulás is tavaly, ami gyorsan népszerű lett Magyarországon, sőt külföldön is. Ezt az újító gondolkodásmódot a szakma is értékelte, és a járványügyi előírásokhoz alkalmazkodó ajándékosztó készítőjét díjjal jutalmazta. Így történhetett, hogy a lajosmizsei Rimóczi-Art Kft. nyerte el „Maszkos Mikulás”-sal a Magyar Édességgyártók Szövetsége Édesség Innovációs Díját – tájékoztat a Magyar Konyha online. A szövetség kiemelte, hogy a Maszkos Mikulás túlmutat azon a szemléleten, amely az élelmiszer-innovációt kizárólag a receptúrák változtatásával köti össze.

    A 2020-as évben a Magyar Édességgyártók Szövetsége Édesség Innovációs Díjának győztese, a Maszkos Mikulás
    A 2020-as évben a Magyar Édességgyártók Szövetsége Édesség Innovációs Díjának győztese, a Maszkos Mikulás
    Fotó: Újhelyi Sándor/a Rimóczi-Art Kft. engedélyével

    A szövetség azért alapította a díjat, hogy tagsága szavazatai alapján minden évben elismerje az előző esztendő során megjelent, innovációs szempontból kiemelkedő édességkészítői újítást.

    A szövetség indoklása szerint a vásárlók körében nagy népszerűséget szerzett, külföldi hírügynökségek figyelmét is felkeltő Maszkos Mikulás, akinek az arcát maszk takarja el, kiemelkedő példája annak, hogy az innováció, a termékfejlesztés nem állhat meg a jelenlegi helyzetben sem. 

  • Taylor Swift eléggé berágott a Netflix legújabb sorozatára, a Ginny és Georgiára. Ez az a széria, amit az új Szívek szállodájaként próbálnak eladni, habár messze más a nívója. Míg a régi sorozat kiemelte az erős, független nőket, addig ebben úgy néz ki, nem annyira fontos a női összetartás. 

    Az egyik jelenetben a két címszereplő (ők egyébként anya-lánya párost játszanak) veszekedése közben hangzik el a következő vitriolos mondat: 

    Mit érdekel téged? Gyorsabban váltogatod a fiúidat, mint Taylor Swift. 

    Emellett már az énekesnő sem tudott elmenni, és Twitteren üzent a Netflixnek.

    Hello, Ginny és Georgia, 2010 pont most telefonált, és kéri vissza a mélyen szexista poénjait. Mi lenne, ha leállnánk azzal, hogy lenézzük a keményen dolgozó nőket, úgy definiálva őket, mintha ez a ló***r vicces lenne. 

    Ugyanitt, Netflix, a Miss Americana után ez a szett nem annyira cuki rajtad. 

    Boldog női történeti hónapot, azt hiszem. 

    A Miss Americana egyébként a Taylor Swiftről szóló dokumentumfilm, ami tavaly jelent meg a szolgáltató kínálatában, így egy kicsit még fájóbb a beszólás. 

    Az énekesnő rajongói pedig úgy reagáltak a történtekre, hogy bojkottálják a sorozatot, amivel szerencsére nem sokról maradnak le.

  • Idén online hirdették meg az Anyuka Szépe versenyt, ahol mintegy hétszáz jelentkezőből választották ki azt a két legszebb anyukát, akik képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyeken. 

    Azért is kettőt, mert 2021-ben két világverseny lesz, szinte egy időben. Az egyik Dubajban, a másik pedig Szingapúrban. Így mind a két megmérettetésre tudunk magyar anyukát küldeni

    – mondta Bartalovics Ildikó versenyigazgató. 

    csákótünde.PNG
    Fotó: Dori Zorán / Anyuka Szépe

    A két győztes sokban hasonlít egymásra: egyforma magasak, 40 év körüliek, és mindketten meglehetősen férfias szakmában dolgoznak. Csákó Tünde egy autóalkatrész-üzlet vezetője, amit nemrég elhunyt férje után kellett átvennie. 

    Három lányom van, akik nemrég elvesztették az édesapjukat. Miattuk is fontosnak éreztem, hogy tovább tudjam vinni a férjem munkásságát. A szépségverseny pedig amolyan figyelemelterelés volt

    – mesélte arról, miért indult a versenyen. 

    szabómelinda.PNG
    Fotó: Dori Zorán / Anyuka Szépe

    A másik győztes Szabó Melinda lett, aki a rendőrségnél dolgozik. 

    Férfiak között dolgozok, annyira nem foglalkozok a divattal. Annyira izgultam, hogy mikor ki kellett menni a színpadra Biankával közösen, akkor nem is én fogtam az ő kezét, hanem inkább ő az enyémet. Kapaszkodó volt a lányom

    – árulta el izgalmát, amely végül alaptalannak bizonyult.

  • cica-udito.png
    Fotó: YouTube / RM Videos

    Úgy tűnik, háziállataink sem tétlenkedtek, és arra használták a karanténban töltött időt, hogy szintet lépjenek az evolúcióban. 

    Itt van például ez a cica, aki a szívószál használatát próbálja nagy erőkkel elsajátítani. 

    Jövő héten talán már késsel-villával étkező sertésekről tudósítunk.

  • Ozzy
    Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

    A legendás 72 éves rockénekes, Ozzy Osbourne a tegnapi nap folyamán tette ki közös képét kiskutyájával a Facebook-oldalára.

    Dog Day Afternoon

    Közzétette: Ozzy Osbourne – 2021. február 28., vasárnap

    Sokszor halljuk azt, hogy amilyen a gazda, olyan a kutya is. Itt az ékes példája ennek a mondatnak, hiszen konkrétan Ozzy és apró kutyusa olyan, mint két tojás. Ha vicsorogni kell, akkor vicsorog, ha bájosnak kell lenni, akkor bájos.