2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Boldogságuk nem is lehetne már nagyobb.

  PAP 1072
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk családja hamarosan egy nyolcfősre duzzad, ugyanis az egykori szépségkirálynő második közös gyereküket hordja a szíve alatt. A sztárpár emiatt nemrég arról számolt be, hogy elérkezettnek látták az időt arra, hogy otthonukat bővítsék, ugyanis lassan kezdik kinőni a családi fészket. Most Kulcsár apák napja alkalmából érzelmes sorokat intézett rapper férjéhez a közösségi oldalán.

  Sokan tudják, hogy ki G.w.M, de csak kevesen ismerik őt úgy igazán! Órákon keresztül tudnék írni arról, hogy milyen jó ember, de az hosszú lenne... így apák napján csak annyit írnék, hogy KÖSZÖNÖM! Hálás vagyok, hogy mellettem van jóban-rosszban ebben a hatalmas örökre szóló felelősségteljes szerepben, hogy szülők vagyunk!

  – mondta az egykori szépségkirálynő, aki arról is mesélt, hogy mozaikcsaládban is remekül helyt tudnak állni.

  Akinek része van benne, az tudja, hogy nem egy könnyű feladat egy ilyen családi életet szépen egyengetni, hiszen sok a külső behatás, de mi a nehézségek ellenére szerintem nagyon szépen boldogulunk! Köszönöm, hogy ebben is a társam vagy és, hogy ilyen példaértékű apuka vagy!