Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 48 éves Steve Keeler 129,5 kilogrammot, azaz kb. egy háromüléses kanapénak megfelelő súlyt emelt meg, nyolc másodpercig, mindösszesen csak a kisujjával.

  A Dover melletti Shepherdswellből származó kiskereskedelmi vezetőnek mindössze négy év erőnléti edzés után sikerült a hatalmas Guinness-rekord. Egyszerre hat vas súlykorongot emelt fel: egy kisebb, nagyjából 10 kg-os, egy 20 kg-os, három, egyenként valamivel több mint 25 kg-os és egy 26 kg-os korongot.

 • A kaputelefon kamerája rögzítette a sokkoló jelenetet: egy hatalmas rétisas elragadta a kertben szaglászó yorkieshire terriert.

  Az eset Kanada nyugati részén történt másfél héttel ezelőtt, miután a kiskutya, Coco gazdája kiengedte házikedvencét a hátsó kertbe, amíg ő és párja bent pihentek a nappaliban. A videón jól látszik, az apró termetű kutyus szaglászását egyszer csak megzavarja valami: először rémülten hátrálni– és ugatni kezd, majd megjelenik egy hatalmas rétisas, ami felkapja és elrepül vele.

  kiskutya
  Fotó: DailyMail

  Coconak azonban hatalmas szerencséje volt, és valahogy ki tudott szabadulni a ragadozó karmai közül – ugyan ez nem látszik a felvételen, de az már igen, ahogy az eb pár másodperc múlva hangosan vonyítva rohan vissza a ház irányába.

  Másnap gazdái észrevették, hogy a madár éles karmai durva sérüléseket okoztak a kiskutyának, így állatorvoshoz vitték, ahol pár napig kezelést is kapott. Szerencsére Coco azóta teljesen felépült, és tulajdonosa szerint ugyanúgy a hátsó kertben kóricál szabadidejében, mintha mi sem történt volna.

 • Az énekesnő legidősebb gyermeke, Blanka tavaly augusztusban költözött az Egyesült Államokba, ahol most meglátogatták őt szülei és testvérei is.

  290503099 414853567220014 5803250954976258502 n
  Fotó: szandi_hivatalos / Instagram

  Hónapokkal ezelőtt látta utoljára családja a 22 éves nagylányt, aki egy egész évet tölt San Franciscoba, mivel egy au pair programban vesz részt. A mostani nagy találkozásról Szandi Instagram oldalán mesélt követőinek, és egy aranyos közös fotót is mutatott, ahol férjével és három gyermekükkel mosolyognak a Golden Gate híd előtt:

  „Újra együtt a család! Amikor ennyi idő után először megláttuk Blankát, a boldogságtól percekig zokogva öleltük egymást. Ez a csodálatos érzés leírhatatlan!!! Most együtt járjuk be Kaliforniát és környékét. Nagyon nehéz lesz újra búcsúzni…”– írta a bejegyzéshez az énekesnő.

 • A 38 éves színész Kevin McCarthyval beszélgetett.

  GettyImages-1405513450
  Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary

  Kicsivel több, mint egy hét múlva már a mozik vásznán vetítik a Thor: Szerelem és mennydörgést, a premier előtt azonban Chris Hemsworth még elárult néhány érdekességet – például, hogy gyerekei is szerepet kaptak a legújabb Marvel-moziban.

  Mint kiderült, ikerfiai közül az egyikük, illetve kislánya, India is feltűnik a Szerelem és mennydörgésben, ez azonban még nem minden. A rendező, Taika Waititi, valamint Christian Bale és Natalie Portman gyerkőcei is szerepet kaptak a filmben, vélhetően valamilyen mellékszerepben.

  Az interjú egy részét alább nézheti vissza: