Konrád
4 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Szezám utcából ismert Big Bird jelmezét lovasították meg ismeretlen tettesek egy cirkuszból Ausztráliában. A rendőrök a lakosság segítségét kérték, hogy megtalálják a hatalmas sárga madarat, amely egyébként 37 millió forintnyi ausztrál dollárba kerül.

  A jelmez végül épségben visszakerült a cirkuszba, de nem a rendőrök által – a banditák maguk szolgáltatták vissza, méghozzá egy levél kíséretében. 

  Nagyon sajnáljuk, fogalmunk sem volt, hogy mit okozunk a tettünkkel. Mostanában nagyon nehéz időket élünk, és próbáltuk valamivel feldobni a hangulatunkat. Mr. Bird nagyon jól érezte magát velünk, ő egy klassz srác, és semmi bántódása nem esett

  – olvasható a levélben, amit Big Bird banditák néven írtak alá a tettesek. 

 • A Gyűrűk Ura-trilógia nemcsak a mozipénztáraknál aratott hatalmas sikert, hanem az Oscar-gálákon is, és minden idők egyik legsikeresebb filmes feldolgozásaként emlegetik. A regények alapján most készülő sorozat Középfölde másodkorában játszódik majd, és egyelőre a rajongók is csak találgatják, mire számíthatnak.

  Mindenesetre egy trófeát már biztosan magáénak tudhat a sorozat, ugyanis a The Hollywood Reporter cikke szerint minden idők legdrágább szériája van készülőben.

  A sorozatból összesen öt évadot készítenek, és mindet Új-Zélandon forgatják. Az Amazon körülbelül 650 millió új-zélandi dollárt költ el az első évadra, ami 465 millió amerikai dollárnak felel meg. A további évadok olcsóbbak lehetnek, hiszen a díszletek és a kosztümök egy részét már nem kell legyártani, az összköltségvetés azonban így is túlszárnyalhatja majd az egymilliárd dollárt.

  Viszonyításképpen:

  A Gyűrűk Ura-trilógia nagyjából 300 Millió  dollárba került. Mellette A hobbit-trilógia részenként 200–300 Millió dolláros büdzsével zárt. A Trónok harca évadonként körülbelül 100 Millió dollárt vitt el, és a 8. évadra már 15 Millió dollárt költöttek el  epizódonként.

  A sorozat már a gyártási folyamatban van, de még kérdéses, hogy láthatjuk-e idén a szériát.

  (The Hollywood Reporter)

 • Mostanában kevesebb fotót láthattak a rajongók Robbie Williamsről az Instagram-oldalán, a felesége viszont ügyelt rá, hogy senkinek ne legyen hiányérzete. Ayda Field több képet és videót is mutatott a brit énekesről, aki úgy tűnik, mostanában picit elhanyagolta a külsejét. 

  Képernyőfotó 2021-04-21 - 13.35.58.png

  Williams persze még mindig borzasztó sármos, a frizuráját viszont nem ártana rendbe tenni - ilyen hosszú hajjal talán még sosem láttuk azelőtt! Ayda legfrissebb videójában ráadásul úgy néz ki, mint aki hetek óta nem fésülködött. 

 • GettyImages-1052323750
  Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

  Múlt hónapban Harry herceg munkát vállalt egy mentális egészséggel foglalkozó start-upban. A beosztása megnevezés angolul a következő: chief impact officer, magyarul főtisztviselő. 

  Az angol lapok pedig elkezdték rövíditeni a titulusát, így lett Harry herceg munkája chimpo, ami japánul nem mást jelent, mint azt, hogy

  Pénisz. 

  Ehhez még hozzátartozik, ahogy egy japán twitterező kiemelte, hogy ezzel a kinevezéssel lett teljes jogon Harry Sus-SEX hercege. Legalábbis, higgyék el, ez van ideirva:

  (via: Vice)